TMI NOKIPALO JATKAA YHTEISTYÖTÄ MIESTEN JOUKKUEEN KANSSA

12.10.2020


TMi NokiPalo tarjoaa arkeesi paloturvallisuutta ja puhtaampaa sisäilmaa! Työt teemme asiakaslähtöisesti, vankalla ammattitaidolla ja siisteydestä huolehtien, sekä aina laadusta tinkimättä!

Palveluihin kuuluu nuohouspalvelutilmanvaihtojärjestelmien puhdistukset ja säädötsammutinhuoltopalvelut sekä hormi-, kanava- ja viemärikuvaukset niin kotitalouksiin, kuin liike- ja teollisuuskiinteistöihin.

Tulisijojen, hormien ja iv-kanavien säännöllinen puhdistus, tarkastus ja säätö sekä sammuttimien tarkastukset ja huolto ovat ennaltaehkäisevää toimintaa. Näillä toimilla lisäämme paloturvallisuutta, saamme säästöä lämmityskuluihin, sekä teemme sisäilmasta puhtaampaa ja terveellisempää. Kerron mielelläni käynnin yhteydessä lisää yleiseen paloturvallisuuteen liittyviä asioita, vastaan paloturvallisuutta koskeviin kysymyksiin ja kerron vinkkejä hyviin käytäntöihin mm. tulisijojen käytöstä.

NokiPalon toimialueena on Tyrnävä, Liminka, Lumijoki, Muhos, Kempele sekä Oulu. Tarvittaessa toki liikumme kauemmaksikin.
Ota yhteyttä (044 756 4655, TMI.NOKIPALO@GMAIL.COM), tulen mielelläni viemään tuhkat pesästä ja pölyt putkista, siististi ja ammattitaidolla. https://nokipalo.fi/