OULUN KATTOPALVELU OY KUNNOSTAA KATOT 20 VUODEN KOKEMUKSELLA

6.10.2020


Suo­men vaa­ti­vat sää­olo­suh­teet, kuten suu­ret läm­pö­ti­lan vaih­te­lut sekä ilman­saas­teet ja kor­roo­sio aset­ta­vat kat­to­si koval­le rasi­tuk­sel­le. Ammat­ti­tai­toi­sel­la kat­to­huol­lol­la ja -kor­jauk­sel­la sekä enna­koi­val­la kun­nos­sa­pi­dol­la voi­daan kui­ten­kin van­ha­kin kat­to huol­taa uuden­ve­roi­sek­si ja suo­jaa­mal­la ennal­taeh­käis­tä uuden tai kun­nos­te­tun katon vau­rioi­ta jat­kos­sa.

Oulun Kat­to­pal­ve­lu Oy pal­ve­lee moni­puo­li­sis­sa kat­to­re­mon­teis­sa Oulus­sa ja muu­al­la Suo­mes­sa yksi­tyis­asiak­kai­ta, yri­tyk­siä, isän­nöit­si­jöi­tä, talo­yh­tiöi­tä ja raken­nus­liik­kei­tä. Pal­ve­lui­him­me kuu­lu­vat kat­ta­vas­ti eri­lai­set kat­to­jen asen­nuk­set, kor­jauk­set, huol­lot, pin­ta­kä­sit­te­lyt ja tii­vis­tyk­set.

Oulun kattopalvelu Oy on ollut jo useampana vuonna mahdollistamassa OPAn taivalta Futsalin parissa. Kiitos näistä vuosista ja toivotaan yhteistyölle jatkoa myös tulevaisuudessa.

 

Joukkue on nyt harjoituspelinsä pelannut. Paljon hyvää oppia on saatu kovilta vastustajilta ja varmasti löydetty niitä asioita, joita pelissä pyritään vielä kehittämään ennen kauden alkua. Viikonloppuna kohdattiin viimeisessä ottelussa AS Moon ja ottelu oli totutun tasainen. OPA siirtyi 3 minuuttia ennen loppua 6-5 johtoon, mutta niin vain AS Moon käänsi vielä pelin lopussa voitokseen.

Joukkue on pysynyt melko samana viimekauteen verrattuna. Lähtijöitä löytyy kaksi, kun Hannu Pirinen ja Mikko Alahautala joutuvat opiskelujen ja paikkakunnalta muuton takia jättämään kauden väliin. Tulijoina saadaan kaksi Jania kun herrat Haikola ja Kokkila liittyvät OPAn sini-mustaan nuttuun. Tervetuloa joukkueeseen ja tsemppiä jatkoon Hannulle ja Mikolle. Toivottavasti molemmat nähdään vielä joskus OPAn paidassa.

Nyt kaikki katseet on käännetty 17.10 alkavaan sarjaan. Mikä olisikaan sen parempi tapa aloittaa sarja kuin kohdata rakas paikallisvastustaja Oulun Tervarit. Lähempänä vielä vähän ennakkoa peliin.