NAISTEN LIIGAKAUSI STARTTAA PIAN!

3.10.2020

2. harjoitusottelu Kaustisella päättyi opalaisten 1-4 voittoon!
2. harjoitusottelu Kaustisella päättyi opalaisten 1-4 voittoon!

‌FC OPAn naiset ovat nyt saaneet harjoituskauden päätökseen ja ensimmäinen liigaottelu siintää ensi viikonlopussa. Naiset ovat pelanneet jopa neljä harjoitusottelua syksyn aikana. Oulussa pelatussa harjoitusturnauksessa opalaiset voittivat FTK:n 3-2 ja liigaan nousseen KP-V:n 5-1. Myös erilliset harjoituspelit Torniossa ja Kaustisilla päättyivät Opan voittoihin 0-1 ja 1-4. Naiset ovat siis hyvin valmistautuneita kauden alkua varten ja ovat valmiina tulevaan koitokseen! Ensimmäinen liigapeli pelataan Helsingissä sunnuntaina 11.10. HIFK FS:n vieraana. Pienen lisäjännityksen tulevaan otteluun tuo se, kun aiemmin sinipaidassa viilettänyt Hanna Putaala pelaa nykyään HIFK FS:n riveissä.

 

‌Tässä valmentaja Sami Kurosen mietteitä alkavasta kaudesta: "Joukkueen runko on pysynyt melko samana edelliskauteen verrattuna ja pelaajaliikenne ollut positiivista. Hanna Putaala on siirtyny HIFK FS:n riveihin. Hienon liigadebyytin tehnyt Mia Laakso jättäytyi äitiyslomalle. Tämän lisäksi polvileikkaukseen menevä Elena Andreu joutuu pitämään taukoa pelikentiltä. Uusia pelaajia ovat Ajaxin kasvatteja Emmi Hanhineva, Minda Ala-aho ja Elli Jaatinen. Nuoret pelaajat ovat yllättäneet rohkealla pelaamisellaan ja asenteellaan harjoituksissa. Parantunut pelaajatilanne on mahdollistanut sen, että olemme voineet harjoitella paremmin kuin viimekaudella. Valmennusringin vahvistus Tarja Alakoski on osaltaan parantanut harjoitusten laatua. Viimekauden kokemuksista oppineena joukkue on valmiimpi alkavalla kaudella. Sopimuspelaajista nostan esille harjoituksissa maaleja tahkonnut Emmi Hanhineva. Klassiselta pivotilta odotetaan tehojen näkyvän myös liiga-otteluissa. Joukkueen kapteenistoon kuuluva Sanni Päkkilä näyttää esimerkillään, miten futsalia tulee pelata."

 

‌‌Maalivahti Anna-Liisa Honkimaan mietteitä kaudesta: "Viime kaudesta paljon oppineena ootan taas kovia pelejä. Kiva, että tulee "vanhoja tuttuja" joukkueita ykkösen ajoilta liigaan mukaan. Reeneissä ollu hyvä meininki loppukeväästä asti ja sillä jatketaan läpi kauden ?"

 

Taustahenkilöt:

Sami Kuronen - valmentaja

Tarja Alakoski - valmentaja

Adrian Rizvani - valmentaja

Riikka Kannisto - apuvalmentaja

Terhi Jokela - fysiikkavalmentaja

Marika Iivonen - joukkueenjohtaja

Elena Andreou - joukkueenjohtaja

 

Pelaajat:

1 Anna-Liisa Honkimaa - maalivahti

31 Maria Laukkanen - maalivahti

3 Ella Frantti

5 Lotta Iivonen

6 Minda Ala-aho

7 Elli Jaatinen

8 Terhi Jokela - kapteeni

9 Sanni Päkkilä - kapteeni

11 Emmi Hanhineva

16 Sanna Tikkanen

19 Roosalotta Hilli

20 Ida Lohtander

21 Riikka Kannisto