FC OPA MATKUSTAA VAAJAKOSKELLE

20.5.2009


FC OPA:n tiivis viikko on hiukan yli puolivälissä huomenna, kun oululaiset matkaavat sarjanousija FCV:n vieraaksi nykyisin lopun maalaiskunnan kanssa Jyväskylän kaupunkiin kuuluvalle Vaajakosken liikuntapuiston kentälle. Helatorstain peli alkaa kuten muinakin sunnuntaipäivinä klo 18:30.

Ottelun kehykset ovat saman kaltaiset kuin viime sunnuntaina Iisalmessa. Peli on Vaajakosken liikuntapuistossa nurmikentällä, jonka päivän kunnosta tietävät parhaiten vain paikalliset itse. Iisalmen vierailu sujui FC OPA:n kohdalta konetta käynnistellessä pitkälti siksi, että tasaiseen ja nopeaan tekonurmeen kotiutunut joukkue yritti totutella täysin erilaiseen alustaan.

Vastassa on myös joukkue, joka sarjanousijana varmasti luottaa kotikentällä tsemppiin ja taistelutahtoon. Yleensäkin alkukausi on nousijajoukkueiden etsikkoaikaa kerätessä sarjapaikkaan oikeuttavia pisteitä, joten FCV:n uskotaan tulevan otteluun lujaa alusta lähtien.

FC Vaajakosken alkukauden otteluissa on tapahtunut paljon. Neljästä ottelusta kaksi on päättynyt voittoon ja kaksi tappioon, ja niissä on tehty keskimäärin yli 5 osumaa. FCV:n maaliero on 11-10. Joukkue siis tekee osumia, mutta myös omissa heiluu tiheään.

Alakerran tilkitsemiseksi FC Vaajakoski on jo tehnyt jotain ja hankki lainasopimuksella JJK:sta liigamaalivahdin Matti Salkojärven.

Viimeisin kotijoukkueen ottelu päättyi Oulussa OLS:aa vastaan 5-4 voittoon ja sitä edellinenkin oli täyspotti JBK:n hävittyä 4-2. FCV on siis kahden ottelun voittoputkessa, jota seura itse kuvailee historialliseksi. Sen sarja alkoi kahdella 1-2 tappiolla OPS:lle ja FC Santa Clausille.

FC OPA matkaa Jyväskylään normaalilla kokoonpanolla. Riveihin tulee jopa vahvistusta, kun Titi Essomba on istunut kahden ottelun pelikieltonsa ja pääsee jälleen pukemaan OPA-paidan päälleen. Joitakin uusia pieniä kolhuja on, mutta ne aiheuttavat korkeintaan pientä huilivuoroa penkin puolella.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

ei kohtaamisia