PIPELIFE YHTEISTYÖHÖN MIESTEN JOUKKUEEN KANSSA

27.8.2020


Pipelife lähtee mukaan FC OPA:n miestenjoukkueen toimintaan kaudelle 2020-2021. Suuri Kiitos tästä!

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet. 

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:tahttps://www.pipelife.fi/fi/

 

Miesten joukkue on harjoitellut säännöllisesti tulevaa kautta kohti jo kesäkuusta asti. Harjoituspelejä on sovittuna kolme, joista ensimmäinen pelattiin FC Kemiä vastaan Kemissä. Tässä pelissä Kemi oli Enderson Suarezin johdolla 7-1 parempi. Seuraavat harjoitusottelut ovat:

10.9 klo. 20.15 Urheilutalolla FC OPA - TOPV

3.10 klo. 13.00 Raahe As Moon - FC OPA

OPA harjoittelee maanantaisin 20-21.30 ja torstaisin 19.45-21.30 urheilutalolla sekä tiistaisin 19.15-20.30 Rajakylän koululla. Ota vamennukseen yhteys, jos pelaaminen Futsalin Ykkösessä kiinnostaa!