VERKOT HEILUVAT CASTRENISSA?

12.5.2009


MetroStarsin kadotettujen avauspisteiden metsästys jatkuu huomenna, kun se saa vastaansa vierasottelussa vanhan tutun kiistakumppaninsa FC Netsin. Ottelu pelataan paraatipaikalla Castrenin urheilupuistossa klo 19:15 alkaen.

MetroStarsin alkukauden ottelut ovat olleet tuskaisia ja avauspisteet ovat vielä hakusalla. Takana on kolme tappiota FC Tarmolle 0-3, Oulun Reippaalle 0-1 ja AS Moonille 1-4. Kaikissa kolmessa häviössä käsikirjoitukseen on kuulunut samoja asioita: maalipaikkojen rakentelun vaikeus, vaihtopelaajien vähyydestä johtunut energian loppuminen ja muutama hävyttömän halpa maali.

Maalipaikkojen rakentelemisessa ei auta muu kuin tiivis harjoittelu, joka on käynyt hyvällä temmolla uuden valmentajan johdolla. Ennen kuin yliote vastustajista saadaan kentillä, on MetroStarsin vain opiskeltava harjoituksissa uusia kuvioita ja ennen kaikkea käytettävä jokainen tilaisuus maalintekoon isolla prosentilla hyväksi.

Miehistöstä tällä kertaa ei pitäisi olla kiinni, sillä suurin osa harjoitusringistä tulee otteluun. Ensimmäistä kertaa koko kaudella saattaakin olla käsissä tilanne, että vaihtomiehiä tulee olemaan jopa yli ihannemäärän, joka Nelosessa on n. 3-5 pelaajaa.

Uutena miehenä rinkiin on liittynyt Jori Miettinen, joka palaa Tervareista peliajan perässä Metroon.

Ensimmäisten sarjapisteiden saaminen tälle kaudelle tulee olemaan haastavaa, sillä FC Nets kuuluu sarjan kovimpiin joukkueisiin. Se ei ole pelkästään kova, vaan pyrkii myös pelaamaan kunnon jalkapalloa. Aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet tiukkoja, mutta vaakakuppi on lievästi Netsin hyväksi. Metro otti ainoan voittonsa viime kauden päätöskamppailussa.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

14.01.2007HarjoitusMetroStars - FC Nets2-4 (2-1)
30.03.2008HarjoitusMetroStars - FC Nets0-1 (0-0)
24.04.2008NelonenMetroStars - FC Nets1-2 (1-1)
13.09.2008NelonenFC Nets - MetroStars1-2 (0-1)