Juhana Mäkelä oli mies paikallaan
Samu oli jälleen tehokkaana
Tommille hatullinen
Mokke mokke syöttö ja maali!!

FC OPA:n puolesta viikonloppu ei olisi voinut mennä paremmin, kun ensin lauantaina voitettiin AS Moon 7-3 ja sunnuntaina PTU 10-1.

FC OPA – AS Moon 7-3 (3-2)

As Moon sai otteluun parhaan mahdollisen alun, kun kaksi ensimmäistä vetoa painui OPA:n maaliin ja näin vierailija pääsi nopeasti 0-2 johtoon. Maalintekijöinä Teemu Aittola ja Antti Uusitalo. OPA ei kuitenkaan tästä lannistunut ja Juhana Mäkelä näytti maalilla mallia, miten homma saadaan taisteltua voitoksi. 1-2 kavennuksesta vastasi Teemu Mattila. Samu Katajamäki pelasi kulman keskelle maalia ja Teemu Mattila ohjasi jollain ruumiin osalla pallon maaliin. Tasoituksesta vastasi Samu Juhani Stridin esityöstä. Tästä pari minuuttia ja OPA siirtyi jo 3-2 johtoon, kun Janne Mäntynenä pääsi iskemään pallon lähes tyhjään maaliin Samun tarjoilusta. Näissä lukemissa siirryttiin tauolle.

Toinen puoliaika jatkui tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet pääsivät ajoittain maalipaikoille. Lopulta Sami Kuronen pääsi siirtämään OPA:n 4-2 johtoon Hannu Pirisen upeasta esityöstä. Hannu haastoi laidassa As Moon pelaajan ja toimitti pallon Samille takatolpalle. Samu pääsi siirtämään riiston jälkeen OPA:n vielä 5-2 johtoon. Tämän maalin AS Moon kuittasi kuitenkin jo seuraavassa vaihdossa. Maalintekijänä Jan-Eric Hämeenkorpi ja syöttäjänä Teemu Aittola. Moon otti lopussa vielä maalivahdin pois ja yritti reikäpaidalla ratkaisua, mutta tällä kertaa tuo yritys tuotti kaksi maalia OPA:lle ensin Teemu Mattila pääsi laidasta läpi viimeistelemään 6-3 maalin ja hetkeä myöhemmin Sami Kuronen näytti pivot-käännöksen mallia ja tinttasi pallon voimalla maalin etuyläkulmaan. Molempiin maaleihin syötön tarjoili maalilla mahtavan pelin pelannut Juhana Mäkelä.

Kaiken kaikkiaan alun haparoinnin jälkeen erittäin jämäkkä peli OPA:lta. Näin kaatui As moon ensimmäistä kertaa Futsalin puolella. Kiitokset yleisölle, jota oli saapunut runsaasti paikalle!!

FC OPA – PTU 10-1 (9-0)

Jos oli edellisen päivän pelissä tarjolla kunnon Futsal-huumaa, niin sunnuntai aamupäivän ratoksi tarjoiltiin pelailut, jossa OPA:lle riitti 10 minuuttia totista pelailua, jonka jälkeen voitin neppailla loppuaika.

Ensimmäisen puoliajan alku näytti siltä, että pelistä tulee totaali teurastus. Pahin maalintekokiima OPA:lla täyttyi kuitenkin 9-0 tilanteessa, jonka jälkeen homma meni enemmän pelailuksi. Kaikki kunnia vastustajalle Ouluun saapumisesta, mutta eipä tämä peli mitään suurta Futsal-viihdettä ollut. Taisi PTU:n pelaajilla painaa Oulun yö vielä pahasti jaloissa. Mainitaan nyt maaleista sen verran, että 10-1 maalin teki lopussa poikkeuksellisesti kentällä pelannut joukkueen maalivahti Juhana Mäkelä ja maalin syötti tässä pelissä tolppien välissä ollut Olli Karppinen. Toki myös Tommi Wellingin parissa minuutissa tekemä hattutemppu lämmitti kivasti.