EBK/FS VIERAAKSI OULUUN

29.1.2020

Onko Juhana Mäkelä jälleen OPA:n paras pelaaja
Onko Juhana Mäkelä jälleen OPA:n paras pelaaja
Taistelua ja tiukkoja tilanteita on taas tiedossa
Taistelua ja tiukkoja tilanteita on taas tiedossa

Edellisen viikonlopun pettymykset on aika haudata ja alkaa keskittymään tulevaan, kun lauantaina 1.2 klo. 15.00 EBK/FS saapuu Espoosta Ouluun vierailulle. Edellinen viikonloppu jätti todella paljon nälkää joukkueelle ja onneksi seuraava peli tulee nopeasti. EBK kohdattiin Espoossa syyskierroksella hivenen vajaamiehisenä ja tukkaanhan sillä tuli. Tehomiehinä EBK:lta toimi tuolloin liigassa normaalisti SoVon paidassa pelaava Arber Istrefi ja Korhosen veljekset. Liiga on viikonlopun maajoukkuetauolla, joten on mahdollista, että EBK saa vahvistuksia mukaan SoVosta.

 

EBK tulee Ouluun seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa ja varmasti hyvällä taisteluilmeellä. EBK löytyy sarjasta sijalta viisi ja heidän paraspistemies Antti Korhonen johtaa pistepörssiä. Näihin tietoihin pohjaten on OPA:lle tulossa jälleen hikinen iltapuhde, mutta sehän sopii. OPA on kiusannut hyvin sarjan kärkipäänporukoita ja nyt on taas aika kaataa yksi niistä.

 

Viimeisissä otteluissa OPA on kärsinyt loukkaantumishuolista ja kysymysmerkkejä on taas ilmassa tulevalle viikonlopulle. Hyvä kokoonpano saadaan varmasi taas kasaan, mutta varmasti sieltä puuttuu myös muutama tuttu nimi. Peli potkaistaan käyntiin Urheilutalolla lauantaina 1.2 klo. 15.00. Tule paikanpäälle katsomaan, miten FC OPA suoriutuu! Liput 5e, alennusryhmät 3e ja alle kouluikäiset 0e. Paikalla palvelee kioski.