MIEHET TUPLASTI KOTONA

22.1.2020

Näitä tunnelmia lisää viikonloppuna!
Näitä tunnelmia lisää viikonloppuna!


FC OPA:n miesten edustusjoukkue kohtaa tulevana lauantaina klo. 15.00 Jatulissa PJK:n ja sunnuntaina klo. 13.30 Urheilutalolla FC Rauman. OPA:lle loppu kaudesta kaikki ottelut ovat playoff-henkisiä, koska pisteitä pitää saada, että sarjapaikka saadaan varmistettua myös tulevalle kaudelle. Pelin henki on kova, kun kolme sarjan viimeistä joukkuetta tippuu.

 

Lauantaina pelataan siis poikkeuksellisesti Haukiputaalla Jatulissa. Tämä johtuu siitä, että urheilutalo on lauantain osalta läyteen varattu. Lauantain vastustaja PJK oli kotonaan numerollisesti selkeästi FC OPA:a vahvempi pelin päättyessä PJK:n 9-0 voittoon. Tuon ottelun jälkeen OPA sai tehtyä ryhtiliikkeen omaan pelaamiseensa, eikä vieraille ole Oulusta helppoja pisteitä tarjolla. Jatulin kenttä on urheilutalon vastaavaa isompi, mikä antaa enemmän tilaa pallolliseen peliin ja puolustettaessa juostavat matkat hivenen kasvavat. Tällä hetkellä näyttää, että kokoonpanoon saadaan hyvin ukkoja ja näin ollaan valmiina tekemään tarvittava määrä duunia. PJK löytyy sarjasta sijalta 7 ja pistepörssistä kymmenen parhaan joukosta heiltä löytyy 3 pelaajaa. OPA:lla tehot ovat jakautuneet tasaisesti eikä kymppisakista tehoilijoita löydy. Tiedossa on varmasti hyvävauhtinen ja jännittävä Futsal-peli. Tähän tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, joten nyt kannattaa tulla Haukiputalle lauantaina klo. 15.00 seuraamaan Futsal-viihdettä!!

 

Sunnuntaina vastaan asettuu FC Rauma. Syyskierroksella OPA nappasi maukkaan 4-5 vierasvoiton raumalaisista. FC Rauma on yksi OPA:n päävastustajista sillä se majailee sarjataulukossa juuri OPA:n yläpuolella. FC Rauma pelaa lauantaina Tervareita vastaan, joten molemmilla joukkueilla on samallatavalla pelirasitusta edelliseltä päivältä. Todennäköisesti OPA:lla on käytössään laajempi kokoonpano näihin peleihin, mikä voidaan katsoa etuna. Edellisenä viikonloppuna FC Rauma nappasi sille maukkaan voitot Tervareista ja FC Monkuloista. Näin joukkue pääsee hyvällä fiiliksellä Oulun peleihin. Toivotaan lauantaille Tervareitten voittoa ja vielä siten, että Rauma on tuon pelin jälkeen lamautuneena vielä sunnuntainakin. Ensimmäisessä joukkueiden kohtaamisessa oli paljon tapahtumia ja hienoaja maaleja. Niitä nähdään myös varmasti tässä pelissä. Peli pelataan Urheilutalolla klo. 13.30 alkaen. Liput 5e, alennusryhmät 3e ja alle kouluikäiset ilmaiseksi. Paikalla palvelee kioski, jonne voi maksaa käteisen lisäksi mobilepayllä.

 

Tervetuloa kannustamaan OPA voittoon!!