SARJAKÄRKI VIERAILULLE OULUUN

15.1.2020FC OPA kohtaa lauantaina 18.1 klo. 18.00 Oulun urheilutalolla alkavassa pelissä sarjakärki Zenithin. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Zenithin voittoon Helsingissä ja nyt on revanssin paikka.

 

Zenith on aloittanut tämän vuoden tasapelillä FC Kiistoa vastaan ja voittamalla AU:n. FC OPA on sen sijaan voittanut Tervarit kotonaan ja hävinnyt TPK:lle Turussa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa OPA oli liikenteessä vajaalla miehityksellä, joten sille pelille ei kannata antaa paljon painoarvoa. Nyt on uusi peli, johon saadaan toivon mukaan parasmahdollinen miehitys kasaan. Hivenen loukkaantumishuolia on ollut, mutta toivottavasti kaikki pelaajat pitkäaikaispotilas Sami Kurosta lukuunottamatta saadaan kursittua kasaan lauantaiksi.

 

Odotettavissa on varmasti hyvätasoinen Futsal ottelu, jota kannattaa tulla seuraamaan paikanpäälle. Liput otteluun 5e, alennusryhmät 3e ja alle kouluikäiset ilmaiseksi. Kioskilla maksaminen käy käteisellä tai mobilepayllä. Tervetuloa kannustamaan OPA voittoon!!