SARJA-AVAUS KAJAANISSA

25.4.2009


FC OPA:n reservijoukkue MetroStars potkaisee kautensa käyntiin huomenna. Nelosen ensimmäinen sarjaottelu pelataan Kajaanissa Liikuntapuiston kentällä käynnistyen klo 18:30. Vastassa on FC Tarmo.

Tiedossa on siis ensimmäiseen otteluun luulot pois ottava pisin vierasmatka ja vielä ärsyttävän myöhäiseen aikaan. Onneksi sentään Liikuntapuiston tekonurmi kuuluu niihin parempiin alustoihin pelata ja jos alkamisajasta jotain positiivista etsii, eipähän tarvitse liian aikaisin pyhäaamuun herätä.

MetroStars on kärsinyt talven aikana kovia kolhuja ja välillä se on elänyt tekohengityksen varassa. Potilas on sitkeä ja elossa. Paranemisennustettakin uskaltaa antaa, sillä viikonloppu on tuonut yhden iloisen uutisen. Pelaajamäärä kasvaa yhdellä 17:ään, kun Janne Myllylä päätti pitkän pohdinnan jälkeen hylätä muut houkutukset ja palasi Metron riveihin.

Metro matkustaa Kajaaniin tutuksi tulleella kompaktilla joukkueella. Särkymävaraa on vähän, sillä pelimiesten lukumäärä on vain 13. Timo Heikkilä, Jesse Kuusela ja Joonas Vaattovaara ovat poissa matkojen vuoksi. Joukkueesta puuttuu myös espanjalaisvahvistus Jose Martinez Cárcamo, jonka kansainvälinen pelilupa on vielä jossain aurinkorantojen ja Perä-Pohjolan välimaastossa.

FC Tarmosta on hankala sanoa mitään. Seura on Kolmosessa pelaavan AC Kajaanin farmijoukkue. Farmiyhteistyö takaa sen, että vastaan saattaa juosta joukkue, jonka tasolla toiseen verrattuna on eroa kuin yöllä ja päivällä. Koska Kolmonen alkaa vasta vapun jälkeen, lienee varmaa, että riveissä porhaltaa useampikin AC-mies.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

14.06.2007ViitonenFC Tarmo - MetroStars1-3 (1-0)
15.09.2007ViitonenMetroStars - FC Tarmo6-2 (4-1)