SAKELLE 100 OTTELUA OPA:SSA TÄYTEEN

18.12.2019

Sakari Kiljander
Sakari Kiljander


Sakari Kiljander pelasi viikonloppuna sadannen ottelunsa OPA-paidassa, kun Retrostars pelasi lauantaina Herccu Old Boysseja vastaan. Peli päättyi Retron 10-4 voittoon ja Sakari viimeisteli juhlan kunniaksi hatullisen maaleja. Sadassa pelaamassaan ottelussa Sakke on tehnyt tehot 86+68=154. Onnittelut vielä Sakelle 100 ottelusta. Toivottavasti useita otteluja on vielä myös edessäpäin!

Retron syyskierros on muutenkin ollut joukkueen historian kovin, kun kuudesta ottelusta on tullut 4 voittoa ja 2 tappiota. Retrostars on sarjassa toisena heti KTU:n jälkeen.

 

Viikonloppuna seuran joukkueet olivat kiireisiä parketilla. Naisten liiga-joukkue pelasi kaksi peliä etelässä. Team VanPalle naiset kärsivät 5-3 tappion, mutta hallitsevaa mestaria GFT:tä vastaan ottelu päättyi OPA:n 3-5 voittoon.

 

Naisten kakkosjoukkue Estrostars hoiti oman ottelunsa tyylillä kellistäen AS Moonin 11-3. Viiden pelin jälkeen Estrostars on puhtaalla pelillä sarjan kärjessä.

 

Miesten edustusjoukkue jatkoi pirteitä esityksiään sarjajohtaja FC Kiistoa vastaan, mutta pisteitä hyvästä pelistä huolimatta ei tullut. Kiisto vei Oulussa pelatun pelin 1-2.