Juhana pelasi maalilla hyvin
Maalintekeminen on kivaa

Otteluisäntä

FC OPA – FC Monkulat 10-1 (1-1)

Huhhuh olipa peli. Alkukaudesta on näyttänyt, että palloa ei saada mistään sisään ja tämän pelin toisella puoliajalla näytti, että kaikki menee. Tähän peliin saatiin pitkästä aikaa kasaan täysi kokoonpano ja se sitten näkyi kentällä. Alla oli myös hyvät kaksi treeniviikkoa, mikä myös näkyi suorittamisessa.

FC OPA tuli peliin vahvasti ja otti pelin hallintaansa heti alkuvihellyksestä. Paikkoja saatiin luotua riittävästi, mutta jälleen näytti siltä, että maalinteko ei onnistu mistään. Niinhän siinä sitten kävi, kun omia tontteja ei käytetty pääsi Monkulat rokottamaan täysin varkain. Harhasyötön jälkeen Monkuloiden Sami Finnilä viritti kerran elämässä vedon OPA:n maalin yläriman kautta maaliin. FC OPA sai tehtyä tärkeän kavennusmaalin heti aloituksen jälkeen, kun Janne Mäntynenä pujotteli muutaman Monkulat pelaajan ohi ja siirsi pallon ohi maalivahdin. Näiden maalien jälkeen OPA:lla oli hetken huonompi jakso ja Monkulat pääsi vähän enemmän peliin mukaan, mutta puolustus ja maalilla viimeisenä lukkona pelannut Juhana Mäkelä hoitivat homma siten, että maaleja Monkulat eivät päässeet tekemään. Aivan puoliajan loppuun OPA sai vielä pari hyvää paikkaa, mutta maaliin asti palloa ei saatu ja tauolle siirryttiin 1-1 lukemissa.

Toisella puoliajalla alkoi tapahtua. Kolme minuuttia pelattiin tasaisissa merkeissä ja sitten alkoivat OPA:n maalijuhlat. Kolmen minuutin sisään tehtiin 4 maalia ja käytännössä homma oli taputeltu. Tästä maalitehtailu jatkui tasaisesti aina päätössummeriin asti ja taululla komeilivat ottelun jälkeen 10-1 lukemat. Tehot jakautuivat tasaisesti kaikille ja Juhani Strid oli ainoa, joka teki enemmän kuin yhden maalin.

Peli oli kaikkineen OPA:n hallinnassa ja jo ensimmäisellä puoliajalla tilanne olisi voinut olla selvästi OPA:lle. Mahtavaa on, että toiselle puoliajalla maalihanat saatiin avattua kunnolla. PJK pelin jälkeen on ollut teemana palauttaa hymy pelaajien huulille ja ainakin tämän pelin jälkeen kaikkia hymyilytti. OPA:lta ottelun parhaana palkittiin ansaitusti maalivahti Juhana Mäkelä.

Tästä on tarkoitus vain parantaa peliä tulevalla viikolla treeneissä ja viikonloppuna matkataan Raaheen aina niin ihanan As Moonin vieraaksi. Raahesta tälle joukkueelle kelpaa vai voitto!! Viime viikolla mukaan joukkueeseen saatiin pari uutta pelaajaa, joista tiedotellaan lähiaikoina.