VIERAITA KAUSTISELTA          

14.11.2019
Käsitelläämpä tähän alkuun parin viikon takainen PJK peli, kun siitä ei raporttia ole tullut. Takkiin tuli 9-0 ja se siitä.

 

Tulevana viikonloppuna pelataan kauden toinen kotipeli ja vastaan asettuu FC Monkulat. Monkulat on kauden viidestä ensimmäisestä pelistään voittanut yhden ja hävinnyt neljä. FC OPA:n vastaava rekordi on vielä murheellisempi, sillä viidestä pelistä on hävitty viisi. Aijemmin nämä joukkueet ovat kohdanneet viisi kertaa. Näistä viidestä pelistä FC OPA on voittanut 3 ja Monkulat 2. Olettaa sopii, että tulossa on tiukka kamppailu, josta vauhtia ja tunnetta ei tule puuttumaan.

 

FC OPA:n teema treeneissä PJK pelin jälkeen on ollut hymyn palauttaminen pelaajien huulille. Tappioden myötä kengät ovat pelaajilla selvästi alkaneet puristaa ja tietty peli-ilo ja rohkeus on puuttunut. Sairastuvalta on myös saatu pois melkein kaikki pelaajat ja peliin päästään hyvällä kokoonpanolla. Nyt on aika kääntää kelkka ja alkaa napsiin voittoja peleistä!! Ottelu alkaa Oulun urheilutalolla lauantaina 16.11 klo. 15.00. Sisäänpääsy 5e, alennusryhmät 3e ja alle kouluikäiset ilmaiseksi. Paikalla toimii kioski, mistä voi ostaa kahvia ja pientä purtavaa. Kioskilta myydään myös kausikortteja ja pipoja. Ota siis käteistä mukaan. Otteluisäntänä toimii Taide ja kehys Pekkala.