METRO VIIMEISTELEE KURENPOIKIA VASTAAN

17.4.2009


MetroStars valmistautuu viikon kuluttua alkavaan sarjaan huomenna kohtaamalla pudasjärveläisen FC Kurenpojat. Ottelu pelataan Pateniemen tekonurmella klo 16:00 alkaen. Pelivuoro on tunnin ja kolmen vartin mittainen, joten koko ottelutapahtuma tulee olemaan tiivis ja kompakti paketti.

MetroStarsin kalenterissa on tällä kaudella ollut runsaasti tilaa, minkä vuoksi tämä kolmas ottelu tulee olemaan suuressa roolissa. Pelaajistolle peli tarjoaa lisää arvokasta pelikokemusta, joka on talven kahdessa harjoitusottelussa jäänyt aikaisempaa huomattavasti vähemmälle.

Uudelle valmentajalle Markku Pehkoselle ottelu on tutustumiskierros joukkueensa taitoihin ja ominaisuuksiin. Tarkkailun ohella Pehkonen johtaa peliä, mutta kokoonpanon laatii pelaajiston vielä paremmin tunteva viime kauden joukkueenjohto.

MetroStars lähtee kauden kenraaliin pienellä joukkueella, sillä kolme pelaajaa on poissa riveistä ja neljän kohdalla on vielä isokokoinen kysymysmerkki. Loukkaantumistilanne on onneksi lievä, sillä vain Henri Karppinen potee jo toista kuukautta vanhaa reisivammaansa. Pateniemen muovilla ei myöskään nähdä Timo Heikkilää eikä Emmanuel Etchua.