KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ!

8.4.2009

Kausikorttien ulkonäkö on uusiutunut.
Kausikorttien ulkonäkö on uusiutunut.
Pelipakka, Kauppurienkatu 4.
Pelipakka, Kauppurienkatu 4.

FC OPA:n kausikortit ovat asetettu myyntiin. Myyntipaikkana toimii Rotuaarin varrella sijaitseva Pelipakka osoitteessa Kauppurienkatu 4. Pelipakka on avoinna ma-to klo 14-22, pe-la klo 11-24 ja su klo 12-21.

Kausikortin hinta on kympin edullisempi kuin viime vuonna ja maksaa 30€. Kausikortti on uusiutunut ulkonäöllisesti, mutta sen "sisältö" on pitkälti sama kuin viimekin vuonna. Kortti toimii ns. sarjalippuvihkona eli se sisältää yhtä monta pääsylippua kuin on sarjassa kotiotteluitakin (13).

Kortin pääsylippuja voi käyttää muidenkin kuin sen omistajan hyväksi. Näin ollen kausikortin omistajalle tulee maksimaalinen hyöty, kun käyttämättömiä sisäänpääsyjä voi käyttää esimerkiksi kaverin tai sukulaisen kanssa. Kun korttia näytetään portilla järjestyksenvalvojalle, samalla ilmoitetaan sisään tulevien henkilöiden lukumäärä ja korttiin tehdään yhtä monta reikää.

FC OPA:n kotiotteluiden pääsyliput ovat edelleen 5€ / 3€, joten kausikortin etu aikuiselle on 35€ ja aleryhmään kuuluvalle ostajalle vähintään 9€.

Ainoa muutos on se, että Suomen Cupin otteluiden näyttöoikeus poistuu käytännön selkiyttämiseksi. Cupin otteluissakin kausikorttilaisen on käytettävä kortin sisältämiä lippuja. Viime kaudella kortilla pääsi cupin otteluun yksi henkilö näyttöperiaatteella.

Uutuutena on lanseerattu VIP-kausikortti. Se sisältää yhden henkilön vapaan sisäänpääsyn jokaiseen kotiotteluun ja VIP-tilan palvelut. Lisäksi VIP-korttilaisille rajataan oma osa katetusta katsomosta, mikä takaa sateen sattuessa kuivat olosuhteet.

Kortin menekistä riippuen VIP-tila tulee olemaan joko huoltorakennuksen ns. lasipalatsissa tai erillisessä teltassa stadionalueella. VIP-tilan palveluihin kuuluvat juoma- ja pikkusuolainen tarjoilu sekä pregame-haastattelu ja lehdistötilaisuus.

VIP-kortin hinta on 100€ ja sitä myy ainoastaan FC OPA:n toimisto. VIP-kortteja on saatavilla rajoitettu määrä.