GBK LÖI VARAMIEHISEN FC OPA:N

4.4.2009

Erik Isohookana livahtaa pelaajien välistä.
Erik Isohookana livahtaa pelaajien välistä.
Janne Yrjönheikki pelasi vaihteeksi koko pelin.
Janne Yrjönheikki pelasi vaihteeksi koko pelin.
Ville Väisänen (vas.) ja Olli Laukkanen (takana) valmiina puskuun kulmapotkussa.
Ville Väisänen (vas.) ja Olli Laukkanen (takana) valmiina puskuun kulmapotkussa.
Pelin ratkaissut Kristoffer Ainasoja FC OPA:n puolustuksen paahteessa.
Pelin ratkaissut Kristoffer Ainasoja FC OPA:n puolustuksen paahteessa.

FC OPA - GBK 0-1 (0-0): Raportti, tilastot, kuvat

Kovin kaksista soppaa on hankala tehdä, kun kokin eväät ovat mitä ovat. FC OPA lähti tänään kymmenen poissaolevan pelaajan ja heitä paikanneen neljän apumiehen saattelemana harjoitusotteluun GBK:ta vastaan. Muistelemisen arvoista ottelusta ei tullut ja GBK voitti pelin kovan yrittämisen jälkeen 1-0 (0-0).

Ottelun taso harvalukuisen yleisön iloksi ei noussut kovin korkeaksi. Heikkotasoista suoritusta siivittivät lukuisat pallolliset virheet molempien joukkueiden otteissa. FC OPA:n riveissä monella riitti intoa ja energiaa vähän liiaksikin asti, mutta maltti tehdä oikeita ratkaisuja puuttui.

Jos peli oli sekavaa, oli sellainen ottelun ainokaiseen osumaan johtanut tilannekin. Siivousyritykset omassa päässä epäonnistuivat ja Kristoffer Ainasoja pääsi tuikkaamaan pallon lainavahti Juha-Matti Savolaisen selän taakse.

FC OPA:sta lähimmäksi osumaa pääsi Janne Mahlakaarto, jonka kuti jysähti ylärimaan muutama minuutti GBK:n maalia aiemmin. Tolppia ja rimoja kolisuteltiin ottelussa peräti neljästi.

FC OPA:n valmentajalle Jyrki Kylmälälle ottelu oli pakkonielemistä, mutta yksi iso pääasia on hänelle selvääkin selvempi.

"Pelille ei tarvitse tehdä enää mitään. Sairastupa pitää saada tyhjäksi ja harjoitukset kunnolla taas pyörimään."

"Harjoituksissa on päästy pelaamaan vain 5 vs 5 tai 6 vs 6. Kun mennään peliin, pelaajat eivät oikein hahmota isoa kenttää. Se ei voi olla vaikuttamatta pelaamiseen", Kylmälä selitti loukkaantumissuman aiheuttamia ongelmia.

Tämän päivän suorituksesta irtosi vähän positiivista sanottavaa. Lyhyeen tiivistettynä pelin koko kuva oli painokelvotonta ja sapiskaa saivat niin avauspeli, turha hötkyily kuin pallollisten virheiden tekeminenkin. Lähimmäksi synninpäästöä pääsi Ville Väisänen, joka tänään esiintyi kärkimiehen tontilla.

FC OPA:n kalenterissa on enää yksi harjoitusottelu, kun kauden viimeistelyyn saapuu vieraaksi JBK. Ottelu on ohjelmassa 18. huhtikuuta.

Kuvat: (C) 2009, Kari Väre

TILASTOT

La 04.04.2009, Heinäpään tekonurmi
Harjoitusottelu

FC OPA - GBK

0-1 (0-0)

69. 0-1 Kristoffer Ainasoja
Erotuomari: Aleksi Tanner

Avauskokoonpano
ISOHOOKANA Erik
KONATE Mamadou
LAUKKANEN Olli
LINDGREN Ville
MAHLAKAARTO Janne
MOSCHETTO Leonardo Florido
SAARELA Harri
SASSI Juho
SAVOLAINEN Juha-Matti (mv)
VÄISÄNEN Ville
YRJÖNHEIKKI Janne
Vaihtopelaajat
AILISTO Jussi
KAUPPILA Joni
LEINO Aleksi
SARGESON Casey