PÄÄSIÄISTURNAUKSEN OSANOTTO PERUTTU

3.4.2009


FC OPA on joutunut peruuttamaan osallistumisensa ensi viikolla pelattavaan pääsiäisturnaukseen. AC Oulun järjestämässä turnauksessa FC OPA:n oli tarkoitus saada vastaansa TP-47 ja jompi kumpi otteluparista AC Oulu - PS Kemi.

Peruuttamisen syynä on FC OPA:n vaikea loukkaantumistilanne. Kaiken kaikkiaan kahdeksan pelaajaa on sairaana tai loukkaantuneena, minkä vuoksi valmennusjohto katsoi, ettei osallistumisen edellytyksiä ole.

"Päätöksellä halusimme turvata parhaat mahdollisuudet joukkueen toipumiselle ennen sarja-avausta. Tässä vaiheessa kautta sarjapisteet ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin turnaus", totesi urheilutoimenjohtaja Raine Pernu.

FC OPA oli turnauksen neljästä joukkueesta ainoa, joka oli kutsuttu mukaan Kakkosesta. Siksi peruuntuminen jäi seuran taustoja kaivelemaan.

"Toisenlaisissa olosuhteissa totta kai olisimme olleet innolla mukana. Tuollaiseen kovaan joukkoon ei heppoisin perustein kutsua tule. Nyt kauden kovat viimeistelypelit putoavat puoleen."

"Eniten tilanne harmittaa siksi, että AC Oulu on ilman omaa syytään jäänyt jo kahdesta harjoitusottelusta paitsi. Toivottavasti vaikka OLS:sta tai OPS:sta olisi paikkaajaksi", Pernu kertoi.

Loukkaantumistilanteen vuoksi harjoituksiakin on ensi viikolla nipistetty. Joukkue saa yhden ylimääräisen lomapäivän pääsiäisen viettoon ja keskiviikkokin on muutettu vain lenkkeilypäiväksi. Huomisen jälkeen FC OPA:lla on enää yksi harjoitusottelu, kun JBK saapuu viikkoa ennen sarja-avausta vastavierailulle Ouluun.