KAIKKEA LUKEMAANSA EI KANNATA USKOA

2.4.2009


Eilisestä uutisoinnista huolimatta FC OPA:lta ei tule markkinoille äänikirjoja. Eilen oli huhtikuun ensimmäinen päivä eli perinteinen kujeilijoiden ja pilailijoiden aprillipäivä, johon myös uutinen äänikirjoista liittyi.

Jo uutista lukiessa tuli varmastikin kaikille selväksi, että kyseessä on kieli poskessa kirjoitettu aprillipila. Tällä kertaa nettitoimitus päätti koostaa sellaisen jutun, josta saa hyvät naurut mutta jota ei mitä vähäisimmässäkään määrin voi ottaa todesta.

Aikaisempina vuosina nettisivuilla on aprillattu myös fanituotteiden sekä urheiluväen kestoaiheen stadionhankkeen kanssa.

Viime vuonna lukijoita vedettiin höplästä jääpalloaiheisella uutisella. FC OPA:n oli määrä ilmoittautua Bandyliigaan ja pelata itsensä Suomen mestariksi vuonna 2010.

Kaksi vuotta sitten aprillipilan aiheena oli uusi Opastar -tuotemerkki, jonka suojissa oli tarkoitus myydä vähän sitä sun tätä aina farkuista koriste-esineisiin. Opastarin ylpeys oli interaktiivinen taktiikkataulu, josta oli määrä tulla hittituote.

Nykyisen nettisivuston ensimmäinen aprillipila vuonna 2006 koski harjoituskeskusta ja sen rakentamista Oritkarissa sijaitsevalle tontille. Kolmessa eri vaiheessa sataman läheisyyteen oli tarkoitus pystyttää tekonurmi, klubirakennus sekä pienimuotoinen katsomo. Epäilyttävin seikka hankkeessa lienee ollut se, että keskusken tontti sijaitsi puoliksi meren pohjassa.