METRO PYSYI HAUPA:N KYYDISSÄ

29.3.2009

Niko Ruonala ja Matti Haapala pelin tiimellyksessä.
Niko Ruonala ja Matti Haapala pelin tiimellyksessä.
Timo Heikkilä vastakkain vanhan pelikaverin Tomi Vainionpään kanssa.
Timo Heikkilä vastakkain vanhan pelikaverin Tomi Vainionpään kanssa.
Alex Arinze kävi hakemassa pelituntumaa MetroStarsin riveistä.
Alex Arinze kävi hakemassa pelituntumaa MetroStarsin riveistä.
Siis onko nyt joulu vai pitikö pääsiäisen olla ovella, miettii Casey Sargeson.
Siis onko nyt joulu vai pitikö pääsiäisen olla ovella, miettii Casey Sargeson.

MetroStars - HauPa 0-2 (0-0): Raportti, tilastot, kuvat

MetroStars kohtasi kauden toisessa harjoitusottelussaan Kolmosessa pelaavan Haukiputaan Pallon. Ollakseen sarjaa alempana ja huomattavasti vähemmän harjoitteleva joukkue MetroStars pysyi melko hyvin vastustajan kyydissä. HauPa harjoitteli räntäsateessa Metron kumoon lukemin 2-0 (0-0).

Harjoitusottelu tarjosi MetroStarsille juuri sitä, mitä sen pitikin tarjota. Ylempisarjalaisella vastustajalla joukkueelle haettiin kovuutta ja ennen kaikkea puolustuspeli sekä maalivahti laitettiin kovaan testiin.

Sen verran kova HauPa jo ennakkoon arvioiden oli, että hyökkäyspelille ei suurta painoarvoa laskettu. Ja myönnettävähän se on, ettei Metro kovin moneen maalintekopaikkaan edes päässytkään. Sen sijaan HauPa rymisteli kotijoukkueen maalilla useastikin, mutta mitään yksinpeluuta ei sentään ottelusta tullut.

MetroStars kokeili ottelussa myös uusia miehiä ja uusia pelipaikkoja. Hyökkääjien runsaudenpulasta kärsivä joukkue heitti Jussi Jarvan toppariksi ja ainakin tämän päivän esityksellä alakertaan on löytynyt uusi luottomies.

Kuivaniemen Iskussa aikaisemmin pelannut Niko Ruonala teki keskikentän pohjalla kelpo työtä taitavan Alex Arinzen ohjauksessa, mutta hänen pelinsä loppui puolen tunnin paikkeilla harmittavaan jalkapöytävammaan.

MetroStarsin va. pelaajavalmentaja Mikko Rantala oli tyytyväinen joukkuetovereidensa esitykseen.

"HauPa pelaa Kolmosta ja harjoittelee valmentajan johdolla. Me olemme Nelosessa ja toistaiseksi ilman päävalmentajaa. Siihen nähden hyvä peli."

HauPa:n maaleista vastasivat Ari-Pekka Mansikkamäki ja Mikko Isokangas hiukan heppoisesti puhalletusta rankkarista. MetroStarsin paras paikka lienee Alex Arinzella, joka pääsi laukomaan 16 metristä.

Ennen neljän viikon kuluttua alkavaa sarjaa MetroStars pelaa ainakin yhden harjoitusottelun. Pääsiäisen jälkeen on varattuna Kaakkurin uudelle tekonurmelle pelivuoro, jolle vastustajaa ei ole vielä tiedossa. Se selviää myöhemmin, kunhan Suomen Cupista pudonneista ja siihen osallistumattomista seuroista saadaan selkeämpi lista aikaiseksi.

Kuvat: (C) 2009, Kari Väre

TILASTOT

Su 29.03.2009, Heinäpään tekonurmi
Harjoitusottelu

MetroStars - HauPa

0-2 (0-0)

55. 0-1 Ari-Pekka Mansikkamäki
65. 0-2 Mikko Isokangas (rp)
Erotuomari: Marko Ihalainen

Avauskokoonpano
AILISTO Jussi-64
ARINZE Alex
HAAPALA Matti-78
JARVA Jussi
KUUSELA Jesse-32 +78
PIENINIEMI Niko-46 +89
RANTALA Mikko-46 +64 -89
RUONALA Niko-32
SARGESON Casey
SEPPÄ Jussi (mv)
VAATTOVAARA Joonas-32 +46
Vaihtopelaajat
ETCHU Emmanuel
HEIKKILÄ Timo+32
JIBRIN Augustine+32
MARTINEZ CÁRCAMO Jose+46
SILTALA Petri+32