NOUSUJA JA TIUKKOJA VOITTOJA

5.2.2018

Naiset nousivat tasoihin

FC OPA:lla oli vilkas neljän pelin viikonloppu.

Ensimmäisenä kentälle asteli RetroStars, joka isännöi FC Kurenpoikien 2-joukkuetta. RetroStars aloitti yllättämällä kaikki ja siirtyi johtoon, joka kuitenkin suli nopeasti tappioasemaksi. Jotain mystistä tapahtui kuitenkin tilanteessa 2-6. Katkesiko Pudasjärven nuorukaisten selkäranka vai käynnistyikö Retron diesel vasta tuolloin. Olipa miten vain, niin tasapeliin RetroStars nousi.

La 3.2.2018 Nallisport, nelonen
FC OPA RetroStars – FC Kurenpojat 2

00.11 1-0 Anttoni Veteläinen (Sakari Kiljander)
00.32 1-1 Mohammad Jaghobi (Muhammed Husseini)
06.24 1-2 Mohamed Abdulkadir (Aleksi Pihlaja)
10.35 1-3 Reza Mohammadi (Mikko Hemmilä)
12.09 2-3 Riku Haataja (Sakari Kiljander)
16.23 rp 6 m Sakri Kiljander (ei maalia)

19.41 2-4 Abdulrauf Bakhshi (Muhammed Husseini)
20.57 2-5 Reza Mohammadi
25.21 2-6 Mohamed Abdulkadir (Matti Vainio)
32.09 3-6 Sakari Kiljander (Anttoni Veteläinen)
34.45 4-6 Ghazi Ben Ameur (Anttoni Veteläinen)

36.16 5-6 Sakari Kiljander (Anttoni Veteläinen)

Veteläinen Anttoni 1+3

Heti edellisen pelin jälkeen jatkui sinipaitojen esiintyminen, kun MetroStars asteli OuJK:n vieraaksi. Ottelussa ei ilakoitu maaleilla mutta maalipaikoilla kylläkin. Ottelun hahmoksi nousi tai pelattiin OuJK maalivahti, tuuhean parran kasvattanut Tommi Kumpulainen. Varsinkin toisella puoliajlla MetroStars loi maalipaikkoja liukuhihnalta, mutta vain  kerran onnistuttiin kummallakin puoliajalla. Tämä riitti kuitenkin kolmeen pisteeseen.

La 3.2.2018 Nallisport, kolmonen
OuJK - FC OPA MetroStars 1-2 (0-1)

09.03 0-1 Mikko Lukkarinen (Niko Puumalainen)
20.29 1-1 Aleksi Rekonen
33.50 kelt Ali Hazara
37.32 1-2 Juhani Strid (Juhoville Eloranta)

Tapio Jere (mv 2.pa)

Seuraavaksi olisi pitänyt suunnata askeleet Oulun urheilutalolle naisten otteluun, mutta tilavarauksista vastaavan tahon (Oulun kaupunki) sotkuista johtuen olikin kyseessä päälekkäisvaraus ja Ynnin koripalloilijat veivät voiton ja nenä suunnattiinkin tiukassa pakkasessa jälleen Nallisportiin. Vieraaksi saapui Kurkimäen Kisa Tiikerit, jota vastaan peli syyskierroksella oli päättynyt riemastuttaviin voittolukemiin 2-1. KuKi pelasi hyvää futsalia ja menikin 3-0 johtoon. Siinä vaiheessa olikin jo aika FC OPA:n herätä. Liekö naiset ottivat mallia RetroStarsista vai mistä, mutta joukkue kokosi itsensä ja nousi hienosti tasapeliin.

La 3.2.2018 Nallisport, ykkönen
FC OPA - KuKi Tiikeri 3-3 (0-2)

13.56 0-1 Oona Järvinen
18.11 0-2 Anu Koponen (Oona Järvinen)
23.59 0-3 Petra Piirainen (Manta Räsänen)
26.21 1-3 Elena Andreou (Terhi Jokela)
30.58 2-3 Hanna Putaala (Sanna Tikkanen)
32.07 3-3 Sanni Päkkilä (Milja Korhanen)

Tikkanen Sanna 0+1

Viimeinen viikonlopun peleistä ei sekään ollut "kotihallissa" eli urheilutalolla vaan se oli muutettu, nyt Jatuliin. Vastassa oli vieras Torniosta, joka oli pöllyttänyt FC OPA:aa oikein  kunnolla Torniossa. Odotettavissa oli, ja sellainen saatiin, tiukka ja fyysinen ottelu. Ennen peliä oli sovittu, että koitetaan ottaa ToPV:n pelin rakentelu pois. Siinä onnistuttiinkin hyvin. Ottelussa päästiin harjoittelemaan myös alivoimapelaamista, sillä ToPV pelasi noin 15 minuuttia ilman varsinaista maalivahtia. Makeat pisteet jäivät kuitenkin Ouluun.