HARMITTAVA TAPPIO SARJAN KÄRKIKAMPPAILUSSA

1.2.2018

27.päivä lauantaina naisten joukkue matkasi aamuvarhain junalla kohti Vantaata. Edessä oli jännittävä ja tärkeä vieraspeli Team Vanpaa vastaan, sillä Vanpa piti sarjan ykköspaikkaa yhdellä enemmän pelatulla ottelulla.

Ottelu alkoi varsin varovaisesti molemmilta joukkueilta, maalipaikat menivät ottelun ensimmäisellä puoliajalla kuitenkin selvästi Opalle. 15.peliminuutilla nähtiinkin ottelun ensimmäinen maali, kun Sini Ståhlen hyvästä syötöstä Milja Korhonen vei Fc Opan 0-1johtoon hyvällä loppuun asti pelaamisella. Johto ei kuitenkaan kestänyt minuuttiakaan, sillä vastustajan Anette Stubbe löytyi Opan päädystä keskeltä vapaana ja tasoitti pelin. Ensimmäisen puoliajan kaksi viimeistä peliminuuttia olivat Opalle synkkiä, koska ensin 18.peliminuutilla Jonna Front vei Vanpan vastahyökkäyksestä 2-1 johtoon. 19.peliminuutilla Vanpa lisäsivielä johtoaan maaleiksi 3-1, kun vastustajan sivurajapotkusta Anette Stubbe toistamiseen onnistui puskemaan maaliin. Toiselle puoliajalle siirryttiin siis tilanteessa 3-1 Team Vanpan eduksi.

Toinen puoliaika oli enimmäkseen rauhallista pelaamista ja pallonhallintaa Team Vanpalta ilman liian räväkkää maalipaikkojen hakemista. Opa yritti sinnikkäästi prässätä ylempää ja tasoittaa peliä, mutta maalit eivät näyttäneet oululaisille maistuvan. Viimeiseksi viideksi peliminuutiksi Opa otti käyttöön viidennen kenttäpelaajan. Palloa pyöritettiinkin hyvin ja muutamia vaarallisia paikkoja saatiinkin aikaiseksi, mutta maaleja ei tullut silti. Lopulta viimeisellä peliminuutilla Vanpan Jonna Front teki illan toisen maalinsa viimeistelemällä lukemat 4-1 tyhjään maaliin. Fc Opan parhaana pelaajana pelissä palkittiin Milja Korhonen.

Fc Opalla on tätä sarjaa jäljellä enää kolme ottelua. Opan viimeistä kotipeliä voi tulla katsomaan tämän viikon lauantaina3.2. Urheilutalolle klo 18:15. Vastassa on vakuuttavasti esiintynyt Kuki/Tiikerit Kuopiosta. Tule kannustamaan naiset viimeiseen kotipelivoittoon!