VOITOKAS VIIKONLOPPU

15.12.2017

FC OPA:n viikonloppu oli voittojen täyttämä. Miesten edustusjoukkue voitti kakkosen sarjakärjen FC Kurenpojat, Metro voitti omassa pelissään OuJK:n. Vielä, kun naiset voittivat oman pelinsä, voidaan todeta, että viikonloppu oli erittäin onnistunut

FC OPA - FC Kurenpojat 6-4 (1-1)

FC OPA oli luonut peliin selkeän suunnitelman ja heti alusta asti pyrittiin antamaan painetta Kurenpojille. Tämä onnistuikin hyvin eikä Kurenpojat päässeet rakentelemaan rauhallisia hyökkäyksiä.  FC OPA kontrolloi peliä ja loi hyviä tilanteita vastustajan päätyyn, mutta palloa ei paikoista huolimatta tahdottu saada maaliin asti. Kurenpojat saivat paikkansa lähinnä vastahyökkäyksistä. OPA siirtyi 1-0 johtoon, kun Juho Sipilä löysi syötöllään Aleksi Paltamaan takatolpalta. Kurenpojat pääsivät vielä tasoittamaan ja tauolle lähdettiin 1-1 numeroissa.

Puoliajalla OPA:n pelaajille korostettiin sitä, että palloa pitää maltaa pitää enemmän ja tilanteista tulee sitä kautta enemmän. Toisella puoliajalla muutamia pidempiä pallon hallintajaksoja saatiin, mutta vielä on tällä saralla paljon tekemistä. Toisella puoliajalla maaleja tehtiinkin lähes tasatahtiin ja lopulta peli ratkesi Mikko Lukkarilan kahteen nopeaan maaliin. Kaiken kaikkiaan peli tuntui olevan koko ajan FC OPA:n hallussa, mutta Kurenpojat roikkui sitkeästi mukana loppuun asti. Voittoon on kuitenkin hyvä päättää ensimmäinen kierros sarjasta. Toivottavasti 2018 jatketaan pelejä voittojen tiellä.

OuJK-Metro 4-7 (1-4)

Metro pelasti vahvasti ensimmäisen puoliajan ja paukutti taululle 1-4 luvut. Palloa onnistuttiin pitämään ja puolustus toimi kohtuudella. Toiselle puoliajalle pääsi hyvän olon tunne puseroon ja OuJK pääsi kaventamaan pahimmillaan tilanteen 4-6. Kaikkinensa peli oli kuitenkin Metron hallussa ja pisteen saatiin luvuin 4-7.