NAISET TAKAISIN VOITTOJEN TEILLE

12.12.2017

FC Opa kohtasi kotiottelussaan sunnuntaina FC Seinäjoen, joka otti Opasta voiton aikaisemmin syksyllä pelatussa harjoitusottelussa. Kotijoukkue lähti hakemaan revanssia viime kohtaamisesta sisuuntuneena.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta lupaavasti, kun jo ensimmäisellä minuutilla Sanni Päkkilä toimitti pallon laidasta Sini Ståhlelle, joka iski pallon varmoin ottein vastustajan verkkoon. Vastustajan kavennusmaali nähtiin kuitenkin vain muutaman minuutin jälkeen Maiju Rinta-Valkaman siirtäessä pallon reboundista maaliin. Vierasjoukkue tuli lujaa päälle, muttei siitä huolimatta onnistunut murtamaan Opan tiivistä puolustusta toistamiseen. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin mm. Hanna Putaalan hattutemppu, Sinin maaliin päätynyt tulinen laukaus sekä Elena Andreoun tyylikkäiden harhautusten saattelema kylmän rauhallinen viimeistely. Ensimmäinen jakso päättyi siis 6-1 lukemissa.

Toisella jaksolla vierasjoukkue haki useaan otteeseen kavennusta reikäpaidan turvin, mutta ei päässyt heiluttelemaan verkkoa. Sen sijaan kotijoukkueen löytäessä rentouden peliinsä, maalipaikkoja siunaantui lisää ja niistä päästiin viimeistelemään hyvällä prosentilla. Toisella puoliajalla Sinin hyvä vire jatkui ja hän pisti pelivälineen vielä kaksi kertaa tolppien väliin. Maalinteossa onnistui myös Sanna Tikkanen, Tarja Alakoski, Sanni Päkkilä sekä kahdesti Elena. FC Opan kuiva kausi maalinteon suhteen päättyi, kun loppulukemaksi taululle asettui 13-1. Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin 3+1 tehot napsinut Hanna Putaala.

Tämän ottelun myötä FC Opa saa päätökseen syyskierroksensa, jossa se pitää tällä hetkellä sarjakärjen paikkaa yhdellä ottelulla muita enemmän.  Kevätkierros aloitetaan loppiaisena 6.1., kun Opan naiset matkaavat Vaasaan syyskierroksen erittäin vakuuttavasti pelanneen FC Sportin vieraaksi. Seuraavan kerran kotihallissa Urheilutalolla näet Opan naiset sunnuntaina 21.1. klo 12.15, kun Opan naiset pelaavat tämän kauden toiseksi viimeisen kotipelinsä KP-V etua vastaan. Tervetuloa keväällä taas Urheilutalolle!