KAHDEN PELIN PÄIVÄ ENNEN ISIEN JUHLINTAA

10.11.2017

Naiset lähtevät Keski-Pohjanmaalle
Naiset lähtevät Keski-Pohjanmaalle
Miehet tuulettivat edellisisissä peleissä.
Miehet tuulettivat edellisisissä peleissä.

FC OPA pelaa lauantaina Kaustisella ja Oulun urheilutalolla.

Naiset ottavat suunnaksi ykkösen toisessa ottelussaan Kaustisen. Vastassa on KP-V Etu (Kaustisen Pohjan-Veikkot Etu)! Nimihirviöstä huolimatta vastassa on kova nippu, joka vei taannoisessa harjoitusottelussa voiton lukemin 3-1.

Naisten joukkueen ottelut olivat ensimmäisessä ottelussa lupaavia ja voitto lipesi vaasalaisille lähinnä omaan huolimattomuuteen. Nyt joukkue on varmasti ottanut opikseen ja katsonut videoita omasta pelistään. Toivotaan naisille tuloksekasta matkaa Keski-Pohjanmaalle.

Miehet kohtaavat illan päätteeksi JS Herculeksen. Seurat ovat tuttuja toisilleen, sillä kohtaamisia on futsalin parissa kertynyt kuusi, joista viimeisin on tosin melkein kahden vuoden takaa. Niinpä Hercules onkin nyt kuin uusi vastustaja, jonka pelejä ei ole päästy näkemään.

Hercules on pelannut kuluvankauden kakkosessa yhden ottelun, jossa se jäi ToPV:n jalkoihin Torniossa.

FC OPA puolestaan on pelannut kaksi ottelua, joista saaliina on tappio ja voitto. Kummassakin pelissä on annettu vastustajalle aluksi etumatkaa 2-4 maalin verran, jonka jälkeen on vasta alettu pelata omaa peliä. Nyt on tarkoitus aloittaa oman pelin toteuttaminen jo ensimmäisestä sekunnista alkaen.

Pienen haasteen varmaankin kummallekin joukkueelle aiheuttaa ottelun myöhäinen alkamisaika sekä ottelusta muutaman tunnin jälkeen alkava isänpäivä. Joitakin poissaoloja saattaa olla, mutta onneksi sinipaitojen rosteri on laaja.

Ottelu alkaa urheilutalolla klo 19.45. Tervetuloa.