MINITURNAUS ALKAA, SUKUPOLVENVAIHDOS MENEILLÄÄN

29.9.2017


FC OPA:n miniturnaus alkaa lauantaina Oulun urheilutalolla klo 10.00. Tulukaahan kattoon. Vappaa pääsy.

FC OPA isännöi miniturnausta, johon vieraiksi saapuvat AS Moon Raahesta, FC Kemi U21 ja paikallisvastustaja Tervarit.

Voimasuhteissa on tapahtunut muutoksia sitten viime kauden. Tervarit ja FC OPA vaihtoivat sarjaporrasta alemmas ja se luonnollisesti aiheuttaa kokoonpanoihin muutoksia.

Harjoitusten perusteella esim. Tervareita ei tunnista samaksi joukkueeksi kuin viime kaudella, ellei tunnista Juho Keskisen jykevää hahmoa. AS Moon on säilynyt kokolailla raahelaisena eikä nimiluettelon mukaan ole muutoksia juurikaan tullut. Kemiläisten kokoonpano on arvoitus, vaikka pelaajalista onkin saatu. Haasteeksi muodostuu sunnutaina pelattava futsal-liigan ottelu KaDya vastaan.

FC OPA:n kokoonpano on muotoutunut lähes kokonna uudeksi. Pasi Hilli ja Retu Värri ovat siirtyneet Tervareihin ykköseen ja Niko Junkkari on päässyt liigavauhtiin siirryttyään PS Kemiin. Näiden lisäksi Ilkka Martikainen on lopettanut, Janne Mäntynenä ja Joonas Sohlo ovat muualla ainkain vuoden vaihteeseen saakka. Lisäksi perheen, työn, opiskelun ja harrastuksen yhteensovittamisessa on haasteita Antti Viitaluomalla, Sakari Kiljanderilla, Anttoni Veteläisellä ja Heikki Viialla.

Yksinkertaisellakin matematiikalla laskettuna runkomiehistöön ei jäänyt montakaan pelaajaa. Mutta luovassa tuhossa on aina uusi mahdollisuus. Uusia pelaajia on tullut mukaan ja näissä on hyviä aihioita jalostua vaikka kuinka koviksi pelimiehiksi. Valitettavasti tässä vaiheessa kautta on vielä erilaisia päällekäisyyksiä, jonka vuoksi kaikki eivät pääse näyttämään osaamistaan.

Joukkueiden kokoonpanot ja tulokset löytyvät kailpailupäivän aamuna omalta tulossivulta.