LOMALTAPALUU TAPAHTUU PIETARSAARESSA

13.3.2009


FC OPA jatkaa hiihtoloman jälkeen harjoitusotteluitaan Pietarsaaressa huomenna. Tiedossa on aikainen aamuherätys, jotta Oulusta ehditään Tellushalliin klo 12:45 alkavaan otteluun. Vastassa on samassa sarjassa pelaava JBK.

FC OPA on kokenut edelliskauden jäljiltä suuren miehistömuutoksen, joka jatkuu keskeneräisten sopimusneuvotteluiden osalta vieläkin. Muutos on näkynyt tähän astisissa harjoitusotteluissa, joissa FC OPA on hävinnyt GBK:lle 1-2 ja FC Santa Clausille 1-3.

Tappiot kalvavat aina mieltä, mutta huolestuneisuutta ei siltikään löydy. Ei löydy, vaikka sitä yrittäisi suurennuslasin kanssa etsiä.

"Harjoituspelejähän nämä vasta ovat. Vaihtuvuus on ollut kovaa ja nyt vasta testaillaan miehiä", joukkueen monipaikkapelaaja Janne Yrjönheikki kertoo.

"Harjoituksissa mennään tällä hetkellä kovaa. Rankat iltatreenit ja harjoituspelit päälle painavat vähän jaloissa."

Yrjönheikki lähtee muun joukkueen mukana luottavaisin mielin Alexei Eremenko Sr:n suojatteja vastaan. Parista viime harjoitusottelusta poiketen joukkue on entistä iskukykyisempi, sillä poissaolijoiden lista on lyhyt.

Varmoja puuttuvia pelaajia ovat keskikentältä Toni Kuusirati ja Ville Väisänen sekä puolustuksesta Ville Lindgren, joka osallistuu EM-karsintoihin Suomen futsal-maajoukkueen mukana. FC OPA:n kärkikalustoa vahvistaa tässäkin pelissä Mamadou Konate.