TURNAUS VILKASTUTTI HELMIKUUTA

12.3.2009


FC OPA:n nettisivujen kävijälaskuri kertoo helmikuun osalta tuttua tarinaa. Kävijämäärä kohosi jälleen edellisvuoden helmikuuhun verrattuna ja nousi 2482 istuntoon. Kasvua vuoden takaiseen nähden kertyi 17,8%.

Kasvu on viimeisen puolen vuoden aikana hidastunut aikaisempaa maltillisempiin lukemiin. Vaihteluväli on ollut muutamasta prosentista reiluun neljännekseen. Edellinen rajumpi hyppäys tapahtui viime elokuussa, jolloin kasvua kertyi edelliseen vuoteen nähden yli 45%.

Kasvun hidastumisen takana arvellaan olevan sarjatason vakiintuminen. FC OPA on noussut nopeasti piirisarjojen alimmilta tasoilta Kakkoseen, jossa se aloittaa toista pelikauttaan. Rakettimaisen nousun hidastuminen on näkynyt myös nettiluvuissa.

Huomion arvoisinta on kuitenkin se, että FC OPA:n nettisivujen kuukausittaiset kävijämäärät ovat kasvaneet edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna katkeamatta.

Helmikuun hyvien lukujen taustalla on hyväntekeväisyysturnaus. Alkukuu ja turnausviikonlopun ympärillä olevat päivät kiinnostivat verkkokansaa aivan eri tavalla kuin loppukuu. Käänne hiljaisempaan päin tapahtui jo turnausviikonlopun jälkeen.

Parhaimmat päivät olivat turnausviikonlopun lauantai, jolloin oli 146 istuntoa ja sunnuntai, joka oli kuukauden ykköspäivä 172 istunnolla. Myös turnausta seuraava maanantai kiinnosti vielä 122 istunnon verran. Vilkkaimpien päivien listoille nämä eivät kuitenkaan ylettäneet.