VIIMENEN VALSSI RAAHESSA

11.3.2017

FC OPA pelasi toistaiseksi viimeisen ottelunsa futsalin ykkösessä tuttuakin tutumpaa AS Moonia vastaan. AS Moon varmisti sarjapaikkansa tuloksella 5-4 (3-2).

Ottelu oli kiivasta, hyvätasoista ja jännittävää futsalia. AS Moon oli pakkovoiton edessä säilyttääkseen paikkansa ykkösessä ja FC OPA puolestaan pystyi pelaamaan vapautuneesti.

Ottelun kulkua kuvaavat alla olevat tilastot. Kumpikin joukkue kävi vuorollaan johdossa eikä peli ollut selvä ennen summerin sointia.

FC OPA pelasi hyvän pelin  mutta ensimmäimsen puoliajan lopussa tullut nukahdus jätti aina niin tuhoisan Marko Kenäsen aivan yksin koko joukkueen lähdettyä hyökkäykseen. AS Moon sai pallonriiston ja  Keinänen sai rauhassa syöttää pystyyn juosseelle Timo Knuutiselle avopaikan.

Tämä oli FC OPA:n ainoa paha virhe ensimmäisellä puoliajalla. Toiselle niiitä tuli kaksi, joista kummastakin AS Moon rankaisi. Näissä maaleissa kiteytyi paljolti koko kausi: joukkue pystyi pelaamaan hyvää peliä kaikkia vastustajiaan vastaan ja luomaan riittävästi maalipaikkoja, mutta nukahdukset puolustuspelissä maksoivat runsaasti pisteitä. Vaikka maalissa oli aina luotettava maalivahti, ei ylivoimahyökkäyksissä maalivahdille anneta paljonkaan mahdollisuuksia.

Viimeisen pelin valopilkkuja FC OPA:ssa olivat kaksi maalia tehnyt Janne Mäntynenä ja joukkueen parhaana palkittu Sami Kuronen sekä kaikki muut kahdeksan pelaajaa.

Sarja päättyi siis putoamiseen ja kakkosen puolelle tekevät matkaa myös MuSa ja KP-V Monkulat.

Kiitos kaikille kannattajille, tukijoille, taustahenkilöille, pelaajille ja erityisesti pelaajien perheille kuitenkin hienosta kaudesta. Joukkue kehittyi ja paransi peliä, mutta se ei nyt riittänyt.

Viimeinen virallinen tilaisuus tälle kaudelle on seuran juhlatilaisuus 23.3. klo 19.00 ravintola Rauhalassa. Tästä tilaisuudesta tulee lisää tietoa tuonnempana.