Maalivahti Juho
Maalivahti Pasi
Sami Kuronen pelasi pirteän ottelun

FC OPA ja Tervarit pelasivat 5-5 tasapelin harjoitusottelussa.

FC OPA ja Tervarit kohtasivat ensimmäistä kertaa futsalin merkeissä harjoitusottelussa torstaina Urheilutalon parketilla. Ottelu päättyi tasapeliin ja Oulun herruus jäi näin ollen ratkaisematta.

Ottelun alku oli pirteästi aloittaneen FC OPA:n hallussa ja pelaajavalmentaja Heikki Viia veikin valko-mustassa kakkosasussa pelanneen joukkeensa johtoon Alireza Rasulin syötöstä. Tämän jälkeen Tervarit pääsi peliin mukaan ja se dominoikin peliä toisen viisiminuuttisen. Hallinta toi Tervareille runsaasti maalipaikkoja, mutta tolppia lähemmäs se ei vielä päässyt.

Tervareiden tehokkain ajanjakso sattui munnuteille 11-14, jolloin se teki kolme maalia ja siirtyi johtoon.

FC OPA ei tästä lannistunut vaan Heikki Viia teki toisen maalinsa ja toi joukkueen maalin päähän liigassa pelaavasta vastustajasta.

Viimeisellä minuutilla ennen taukoa Tervarit meni kuitenkin taas kahden maalin johtoon Hicham Bouhia viimeisteltyä Adrian Rizvanin tarjoilusta.

Toinen puoliaika oli puoleen väliin saakka Tevarian hallintaa ja se lisäkin johtonsa lukemiin 2-5. Toinen puolikas olikin sitten FC OPA:n hallintaa.

Juho Väinälä maalasi kahdesti ja Janne Mäntynenä viimeisellä minuutilla kerran ja näin otteluun saatiin loppulukemiksi veljellinen 5-5 tasapeli.