NAISET ESIIN

7.2.2017

Kuvan lähde: Ylöjärven Sanomat
Kuvan lähde: Ylöjärven Sanomat

FC OPA laajentaa joukkuevalikoimaansa naisten puolelle.

FC OPA aloitti toimintansa vuonna 2005 ja on pelannut yhdestä kolmen miesten joukkueen voimin sekä jalkapalloa että futsalia

Meni siis täysi tusina vuosia ennen naisten joukkueen tuloa sinipaitoihin. Edellinen lause on sen verran epätarkka, että aikanaan OLS:n naiset lainasivat yhteen vieraspeliin FC OPA:n pelipaitoja. Eli OPA:n paidoissa ovat naiset pelanneet ainakin kerran.

Mutta nyt se on totta. Kaudelle 2017-2018 perustetaan naisten futsaljoukkue. Joukkueen kokoamisesta ovat lupautuneet huolehtimaan Elena Andreou ja Jonna Höynälä - kumpikin monessa mukana olleita oululaisia palloilijoita.

Tavoitteet joukkue asettaa itselleen, kunhan se on aloittanut harjoittelun. Yleinen tavoite on varmasti olla hyvähenkinen, tavoitteellinen ja hyvä oppimisympäristö hienossa lajissa.

Kaikki futsalista kiinnostuneet ja jalkapallo- tai futsaltaustaa omaavat naiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä joukkueen kokoajiin:

Elena: 040 8677429, elkaandr@student.jyu.fi

Jonna: 050 4076608, jonna.hoynala@gmail.com

Futsal kaipaa myös valmentajia. FC OPA hakee uusia tai vanhoja valmennuksesta kiinnostuneita henkilöitä naisten joukkueeseen ja myös muihin joukkueisiin. Kaudelle 2017-2018 pyritään saamaan nykyisten joukkueiden lisäksi juniorijoukkueita.  Valmennuksesta kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä hallituksen jäseniin (https://fcopa.sporttisaitti.com/yhteystiedot/).