EI OLLUT ONNIKAAN MYÖTÄ

5.2.2017

Juho Sipilä teki kaksi maalia.
Juho Sipilä teki kaksi maalia.
Raivoisakaan yritys ei riittänyt.
Raivoisakaan yritys ei riittänyt.
Aleksi ja Santeri Paltamaa pelasivat vastakkain.
Aleksi ja Santeri Paltamaa pelasivat vastakkain.

LPK kävi hakemassa tärkeä pisteet FC OPA:lta lukemin 2-4 (1-1).

Niin, eipä ollut ollut onni mukana. Ensimmäisessä vaihdossa FC OPA osui jo kaksi kertaa LPK:n maalin kehikkoon, mutta pallo kimpoili takaisin kentälle. Peli oli muutoinkin isäntien hallussa mutta maaleja ei vaan saatu aikaan.

FC OPA ei tehnyt maalia niin LPK käytti tilaisuutensa ja pallon riiston jälkeen Tuure Fagerström vei jyväskyläläiset johtoon. Johtoasemassa vieraat eivät pysyneet kuin minuutin kun Pasi Hilli avasi hyvällä heitolla maalipaikan Juho Sipilälle, joka ei erehtynyt.

Toiselle puoliajalle mentiin siis tasalukemissa, jotka muuttuivat FC OPA:n johdoksi viiden minuutin pelin jälkeen. Jälleen oli asialla Juho Sipilä ja nyt loistopaikan tarjoili Joonas Sohlo.

Tässä vaiheessa kaikki näytti vielä hyvältä. Peli oli FC OPA:n hallussa, mutta jo kolme minuuttia myöhemmin pääsi LPK tasoittamaan.

Ottelu eteni kuitenkin kotijoukkueen kannalta katsottuna käsijarru päällä, mihin vaikutti tosin vastustajan hyvä puolustuspeli.

Niin, eipä ollut onni mukana. Kun nelisen minuuttia oli enää peliaikaa pelaamatta, sai LPK kulmapotkun jälkitilanteesta laukauksen, joka oli menossa ohi maalin. Toisen epäonni on toisen onni ja pallo kimposi Olli Koittolasta FC OPA:n maaliin.

Tämän jälkeen kotijoukkue oli pakotettu ottamaan viidennen kenttäpelaajan kentällä ja niinhän siinä kävi, että hienon ottelun LPK:n maalilla pelannut Antti Kronqvist roikotti torjunnan jälkeen tilanteeksi ja loppunumeroiksi 2-4.

Tulos oli myrkkyä FC OPA:lle, mutta pelejä on vielä jäljellä ja 15 pistettä jaossa.

Seuraavan kerran pisteistä taistellaan kahden viikon kuluttua Joutsassa. Tähän otteluun valmistaudutaan pelaamalla torstaina 9.2. klo 19.30 harjoitusottelu Tervareita vastaan.

TILASTOT

Su 5.2.2017 Urheilutalo, ykkönen
FC OPA – LPK 2-4 (1-1)

09.43 0-1 Tuure Fagerström
10.47 1-1 Juho Sipilä (Pasi Hilli)
25.21 2-1 Juho Sipilä (Joonas Sohlo)
28.00 kelt Heikki Viia
28.35 2-2 Antti Glad (Einari Nenonen)
35.49 2-3 Olli Koittola (Tuure Fagerström)
37.07 2-4 Antti Kronqvist

Yleisöä: 33
Erotuomarit: Petri Pahtakari, Janno Juttula

KOKOONPANO

Hilli Pasi (mv) 0+1
Kauppinen Kim
Kiljander Sakari
Kuronen Sami
Lastuvirta Sampo
Mäntynenä Janne
Paalanen Jere
Paltamaa Aleksi
Rasuli Alireza
Sipilä Juho (c) 2+0
Sohlo Joonas 0+1
Strid Juhani
Viia Heikki
Värri Retu