MONKULAT VASTAAN LAUANTAINA

18.1.2017


Kaustisen Pohjan Pohjan-Veikot FC Monkulat (Mikä nimihirviö?) saapuu FC OPA:n vieraaksi lauantaina.

KP-V Monkulat saapuu FC OPA:n vieraaksi lauantaina 21.1.2017. Ottelu alkaa klo 19.00.

Monkulat on FC OPA:lle jo tuttu vastustaja. Vastakkain on asetuttu reilun vuoden aikana neljä kertaa, joista kaksi tapahtui viime keväänä ykkösen karsinnoissa. Voitot ovat tasan 2-2.

Monkulat aloitti ykkösen vahvasti voittaen kolme ensimmäistä otteluaan, mutta sen jälkeen ei ole tullutkaan kuin kolme voittoa lisää. No se on kuitenkin selvästi enemmän kuin kotijoukkueella.

Monkuloiden vaarallisimmat pelaajat ovat olleet numero 36 Tuomas Puronaho, numero 5 Jussi Mikkola ja numero 14 Jarkko Ojala. Nämä pelaajat ovat tehneet 35 joukkueen 61 maalista. Lienee sanomattakin selvää, ketkä ovat avainpelaajia joukkueessa. Seuraa siis heitä.

FC OPA:lla alkaa olla vasta nyt sellainen tilanne pelaajiston kohdalla, joka toivottiin olevan jo sarjan alussa. Sairasosastolla on vielä pari pelaajaa, mutta jälleen lauantaina on mahdollisuus nähdä yksi tuttu pelaaja pitkän tauon jälkeen. Kannattaa tulla katsomaan kuka se nyt voisi olla. Retu Värrihän teki jo paluun edellisessä pelissä.

Loukkaantumistilanteen paranemisen myötä alkaa kilpailu pelipaikoista olla kovempaa. Hyvä näin. Saattaa olla jopa niin, että kaikkia ei voida merkitä pöytäkirjaan. Edellisen kerran vastaava tilanne on ollut yli vuosi sitten!

Yksi merkittävä poissaolo joukkueessa kuitenkin on. Niko Junkkari joutuu olemaan sivussa pelikiellon vuoksi saatuaan edellisessä ottelussa kauden neljännen varoituksensa.

HUOM! AC Oulu aloittaa kautensa myös lauantaina. Seurojen välisen hyvän yhteistyön tuloksena on sovittu, että AC Oulun kausikortilla tai päivän ottelulipulla pääsee myös FC OPA:n peliin Monkukoita vastaan.

Tervetuloa kannustamaan FC OPA voittoon.