Sampo Lastuvirta oli totutun hyvä
Juha Vuorio jakoi pleaajapalkinnot

Sääksjärven Loiske kävi hakemassa pisteet Oulusta lukemin 2-7 (1-4).

Lauantain tuiki tärkeä kamppailu kääntyi FC OPA;n hyvän alun jälkeen varsin selvästi Loiskeelle.

Kentälle 11 kuukauden tauon jälkeen paluun tehnyt Retu Värri toi juonikkuutta kentälle ja työkiireiden vuoksi vain muutamaan harjoitukseen osallistunut Sakari Kiljander pelasi ehkä parhaan pelinsä kuluvalla kaudella. SIlti Loiske vei ottelun.

Ottelun alku oli samaa hyvää pelaamista, mitä FC OPA on esittänyt kolmessa edellisessä pelissä. Pallo liikkui eikä Loiske päässyt kiinni. Palkinto tuli reilun yhdeksän minuutin pelin jälkeen kun Sakari Kiljander viimeisteli Jere Paalasen syötön jälkeen johtolukemat.

Loiske otti varsin nopeasti aikaisän ja muutti hieman pelaamistaan. Se hieman oli kuitenkin FC OPA:lle tarpeeksi, sillä tasoitusmaalin jälkeen alkoi kummallinen puristus vaivata sinipaitoja.Reiluun kahteen minuuttiin tehdyt kolme maalia, joista osa oli luvattoman helposti tehtyjä, katkaisi kotijoukkueen taistelutahdon.

Taistelutahto löytyi uudelleen puolen tunnin paikkeilla ja silloin saatiin tehdyksi kavennus 2-5. Tämän jälkeen FC OPA otti käyttöön viidennen kenttäpelaajan ja jauhoi sillä systeemillä lähes koko loppuajan. Palkintoa ei kuitenkaan tullut vaan Loiske rankaisi vielä kahdesti. Toinen tyhjään  maaliin ja toinen läpiajosta.

Joukkueella on nyt viikko aikaa kerätä uudelleen itseluottamus ja alkaa valmistautuminen seuraavaan peliin, jossa vastaan tulee Monkulat. ottelu pelataan Urheilutalolla lauantaina 21.1. klo 19.00. Tervetuloa.