NELOSEN SARJAOHJELMA PAKETISSA

18.2.2009

Pohjois-Suomen piirin alasarjojen sarjapalaverit pidettiin Haukiputaalla tänään. Virpiniemen liikuntaopiston uuden osan auditorioon kokoontuneet joukkueet saivat sovittua tulevan kauden sarjaohjelmat ja kuulivat uusimmat kilpailuasioiden kuulumiset.

Nelosen ja MetroStarsin osalta pelipäivät lyötiin lukkoon lukuunottamatta kahta ottelua, joiden molempien vastustajana on palaverista puuttunut Spartak. Kausi alkaa su 26. huhtikuuta, jolloin edessä on bussimatka Kajaaniin FC Tarmon vieraaksi.

Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa vapun jälkeisenä viikonloppuna, jolloin MetroStars ottaa mittaa Oulun Reippaasta. Hieman tiiviimpi kevätkausi päättyy viikkoa ennen juhannusta ja syyskausi pyörähtää käyntiin heinäkuun loppupuolella. Sarja päättyy la 26. syyskuuta, jolloin vastustajana on viime syksyiseen tapaan FC Nets.

"Kaikkien päällekkäisyyksien välttämisessä oli taas vaihteeksi töitä, mutta hyvin tasapainoinen ohjelma tuli. Sitä edesauttoi varmasti sekin, että pelejä oli kaksi vähemmän kuin viime vuonna", kommentoi joukkueenjohtaja Raine Pernu.

"Kevätkierroksen alkuun tulee kahden ja puolen viikon mittainen viiden pelin puristus sekä syyskierroksen alkuun kaksi peliä kolmessa päivässä, mutta muuten ohjelma on löysä ja tasapainossa. Lomaakin on luvassa melkoisesti."

Nelonen pelataan alkavalla kaudella 11 joukkueen voimin. Luvassa on bussissa istumista kahden Kajaanin (FC Tarmo, Spartak), kolmen Raahen (AS Moon, FC Raahe, PaTe) ja yhden Pudasjärven (FC Kurenpojat) keikan verran.

Voittaja nousee Kolmoseen ja myös toiseksi sijoittuneella on hyvä mahdollisuus sarjaportaan vaihtoon. Kolmoseen on nimittäin tehty varaus mahdollisesti Kakkosesta putoavalle joukkueelle. Jos näin ei tapahdu, on Kolmosessa vasta 11 joukkuetta.