VIISI MAALIA SARJAJOHTAJAN VERKKOON...

7.1.2017

Pieni mutta iskukykyinen joukkue.

...mutta se ei riittänyt. Mad Max vei tiukan koitoksen Valkeakoskella lukemin 6-5 (2-2).

FC OPA lähti taas kerran pitklle matkalle etelään siipirikkoisena, kun vain maalivahti ja kuusi kenttäpelaajaa oli alun perin lähdössämukaan. Onneksi Alireza Rasuli saatiin mukaan suoraan ulkomaanmatkalta. Kengät, suojat ja peliasu tulivat joukkueen mukana. Onneksi näin, että saatiin komaskin vaihtopelaaja mukaan.

Ottelu alkoi kuten arvata saattoi Mad Maxin kovalla painostuksella. Joukkue oli agressiivinen ja pyrki riistoihin kaikilla kentän osa-alueilla. Tolpatkin olivat maalivahti Pasi Hillin kavereina kun kotijoukkue kävi herhiläisenä päälle.

Ajassa 03.19 sitten Mad Maxin hyökkäys tuotti tulosta. FC OPA:n puolustaja ylireagoi ja pelsi itsensä ulos - diagonaalisyöttö toiseen laitaan, seinä kolmannelle ja Pasi Hilli oli voimaton Sasu Niemisen vedon edessä.

Eikä päivä meinannut paistaa risukasaan sitten millään vaan Mad Max siirtyi kahden maalin johtoon reilun kuuden minuutin pelin jälkeen.

Tämän jälkeen peli alkoi tasoittua ja FC OPA pääsi entistä paremmin hyviin tilanteisiin ja pitkiin hyökkäyksiin. Ajasssa 16.46 Sampo Lastuvirta antoi lapikkaansa puhua vapaapotkukuvion päätteeksi ja Joonsa Mikkola Mad Maxin maalissa oli voimaton.

Eikä OPAn vyörytys tähn päättynyt vaan vajaan kolmen minuutin kuluttua Sampo latasi pelin tasoihin.

Toinen puooiaika alkoi surkeasti kun vain 15 sekuntia oli pelattu ja palo oli Hillin selän takana. Ja ennen kuin kolme minuuttia oli kulunut oli peli jo 4-2.

Mutta eiväthän maalit tähän jääneet. Valkoisissa vierasasuissa pelannut FC OPA sai vapaapotkun ja kuvion päätteeksi Jere Paalanen avasi maalitilnsä futsalin ykkösessä.

FC OPA nousi tasoihin jälleen Sampo Lastuvirran maalilla, joka oli hattutempun arvoinen suoritus. Puoliajan alussa näytti, että Mad Max menee menojaan mutta nyt peli olikin selkeästi vierailijoden hallussa. Valkopaidoilla oli mahdollisuus ratkaista peli mutta niin vain Alirezaa Rasuli, Niko Junkkari, Sampo Lastuvirta ja kumppanit eivät onnistuneet ohittamaan kotijoukkueen maalivahtia.

Trilleri sai taas uutta polttoainetta kun Mad Max siirtyi johtoon 37. minuutilla. FC OPA otti aikalisän ja pelasi viidelläl kenttäpelaajalla. Piiri pieni pyöri toista minuuttia, kunnes pallo pelattiin hyökkäysalueen oikeaan laitaan Alireza Rasulille. Ali löysi nopeasti Juho Sipilän keskeltä ja peli oli jälleen tasan.

Nyt oli Mad Maxin vuoro ottaa aikalisä. Mitään sen kummempaa joukkue ei tehnyt mutta jälleen FC OPA:n pelaaja ylireagoi ja Matti Jussila pääsi laukaisemaan ja niinhän se pallo kimposi omasta pelaajast maaliin. Voisiko olla inhottavampi loppu hyvälle pelille ja loistavalle taistelulle sarjajohtajaa vastaan.

Yhtään pistettä ei siis lähtenyt mukaan mutta joukkue osoitti voivansa pelata hyvää futsalia jokaista vastustajaa vastaan tässä sarjassa..