SIIPIRIKKO LENTÄÄ KOKKOLAAN

14.2.2009

FC OPA pelaa tänään harjoitusottelun Kokkolassa raitapaitaista GBK:ta vastaan. Peli alkaa Kipparihallissa klo 14:15.

Kokkolaan on matkaamassa melko niukkalukuinen ja siipirikkoinen OPA-miehistö. Harjoitusringistä poissaolevia pelaajia on iso joukko, joten kaikki bussiin hypänneet saavat runsaasti peliaikaa.

Suurin osa vammoista on lieviä, mutta niiden pahenemisesta ei oteta riskiä. Eriasteisista kolhuista kärsivät Juha-Matti Huovinen, Janne Kauppila, Toni Kuusirati ja Janne Yrjönheikki. Erik Isohookana ja Juho Sassi ovat kouluasioiden vuoksi poissa sekä Ari Makowski ja Ville Lindgren huolehtivat loppuun velvoitteensa Tervarien futsal-joukkuetta kohtaan.

Hyväntekeväisyysturnauksessa pelanneista pelaajista Ollo on matkustanut Turkkiin. Hän on siellä kazakhstanilaisen joukkueen testattavana. Aukkoja on paikattu väliaikaisesti hyökkääjä Mamadou Konatella, joka esiintyi Ollon tavoin turnauksessa FC OPA:n paidassa.

Tähän mennessä GBK on pelannut kaksi harjoitusottelua. Se sai Oulussa tuntuvan 1-4 tappion OPS:lta ja voitti viikko sitten Pietarsaaressa JBK:n 2-0. FC OPA ja GBK kohtaavat tämän päivän jälkeen uudelleen Heinäpään tekonurmella myöhemmin keväällä.