VIIKONVAIHDE KULUU JALKAPALLON MERKEISSÄ

7.2.2009

Läpi koko päättyvän viikon rummutettu hyväntekeväisyysturnaus Kontti 2009 pääsee vihdoin alkamaan tänään. Ensimmäinen ottelu käynnistyy Heinäpään palloiluhallissa klo 10:15 ja alkulohkot saadaan päätökseen klo 18:00 mennessä. Huomenna ohjelmassa on kolme sijoitusottelua alkaen klo 10:15 ja huipentuen klo 13:55 alkavaan loppuotteluun.

Turnaukseen osallistuu kuusi joukkuetta. AC Oulu, OLS ja PK-37 ovat A-lohkossa ja B-lohkon muodostavat AC Kajaani, FC OPA ja OPS. Joukkueet pelaavat yksinkertaiset sarjat, joiden jälkeen vastalohkon parin kanssa on edessä sijoitusottelu.

Turnauksen pääpalkintona on 1200€:n potti, josta voittaja lahjoittaa puolet hyväntekeväisyyteen. Osallistuvien seurojen kohteina on runsaasti lasten ja nuorten hyväksi töitä tekeviä instansseja. Joukossa ovat mm. Heinäsalmikoti, Tervaväylän koulu ja lastenklinikat.

Runsaaseen palkintopöytään kuuluvat myös kiertopalkinto voittajalle sekä kaikille joukkueille luovutettavat muistotaulut. Maalipörssin ykkösnimi saa itselleen 100€:n arvoiset Umbro SX-Valor-A jalkapallokengät ja palkintosadetta on luvassa myös jokaisen ottelun parhaille pelaajille. Lisäksi jury tarkkailee pelaajia ja valitsee heidän joukostaan tähdistökentällisen.