Juha Hänninen toi pelipallon.
Niko Junkkari osui jälleen.
Pasi Hilli pelasi hyvän ottelun.

FC OPA joutui luovuttamaan pistepotin vierailijalle selkein numeroin 2-8 (1-2)

FC OPA pelasi ykkösen yhden tärkeimmistä otteluistaan ykkösen kuluvan otteluista. Joukkueen peli oli uomissaan vain kymmenisen minuuttia ensimmäisellä puoliajalla.

Ensimmäinen tilanne tuli FC OPA:lle mutta siitä ei osuttu. Tämän jälkeen ote siirty punapaitaiselle JoSePa:lle muutmaksi minuutiksi ja vain Pasi Hilli hyvät torjunnat pitivät kotijoukkueen mukana pelissä.

JoSePa:n alkurynnistyksen jälkeen FC OPA otti tahtipuikon ja vyörytti jatkuvasti kohti vierailijan maalia. Lopulta NIko Junkkari jatkoi maaliputkeaan ja vei kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Peli oli vielä jonkin aikaa uomissaan, mutta sen jälkeen alkoi kotijoukkueen pelajilla joku ihmeellinen puristus. Pieniä virheitä tuli ja kun niitä pieniä virheitä tulee peräkkäin niin lukemat muuttuvat tulostaululla. Niinpä JoSePa rankaisi kahdesti ennen puoliaikaa.

Toinen puoliaika jatkui kuten ensimmäinen oli päättynyt. Vaikka pallon hallinta saattoi olla FC OPA:lla niin pelin hallinta oli JoSePa:lla ja se rankaisi tekopaikoista kovalla kädellä. Silmiin pistävä piirre oli FC OPA:n laukausten viuhuminen yli maalin kun vastustaja suuntasi ne pääsääntöisesti kohti maalia.

Vaikka Juha Soronen pääsikin kaventamaan meni JoSePa menojaan. Numerot repesivät lopulta kohtuuttoman suuriksi kun viidellä kenttäpelaajalla pelannut kotijoukkue sortui pallon menetyksiin.

Ottelun jälkeen ei auta kuin siteerata siistittynä Joonas Sohloa: "Nyt pitää jätkät nauttia harmituksesta ja tulla huomenna uudelleen pää tyhjenettynä."

Sunnuntaina siis FC OPA kohtaa raahelaisen AS MOONin futsalin cupin ottelussa Oulun urheilutlolla klo 17.00 alkaen. Tervetuloa.