Ilkka Martikainen palkittiin FC OPA:n parhaana TPK pelissä.
Hengenluontia ennen Zenith pelin alkua.
Anttoni Veteläinen oli muuri Zenith pelissä

FC OPA - TPK 0-6 (0-2)

FC OPA kohtasi lauantaina tuplapeliviikonlopun alkajaisiksi TPK:n tästä ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa, sillä TPK vei tuon ottelun nimiinsä tylyin 0-6 numeroin.

Pelin ensimmäinen puoliaika meni OPA:lta kyllä täysin ihmetellessä, miten vierasjoukkue pitää palloa. Oma pallollinen peli oli, mitä sattuu eikä sovittuja asioita noudatettu. Ehkä kuvaavaa ensimmäiselle puoliajalle on, että FC OPA:lla ei ollut kuin kortkeintaan 1 tai 2 varteenotettavaa maalipaikka, kun taas OPA:n maalilla pelannut Anttoni Veteläinen joutui venymään useisiin paraati torjuntoihin. TPK:n ensimmäinen maali tuli 6 metrin pisteeltä ja toinen merkkausvirheen jälkeen vetona keskisektorista.

FC OPA sai ensimmäisellä puoliajalla pallon kertaalleen maaliin asti, mutta tuomari oli puhaltanut pelin poikki tilanteessa, jossa hän siirsi TPK:n äijiä kauemmaksi sivurajasta.

Kopissa joukkueen valmentaja piti tulenkatkuisen puheenvuoron ennen toista puoliaikaa. Toisen puoliajan alku olikin lupaava ja FC OPA sai luotua pidempiä pallonhallintajaksoja, mutta maaliin asti palloa ei saatu paikoista huolimatta. TPK sen sijaan käytti omat paikkansa ja siirtyi lopulta jo 4-0 johtoon. Viisi minuutti ennen loppua FC OPA otti käyttöön vielä ylimääräisen kenttäpelaajan, mutta tällä kertaa tämä tuotti tulosta vain TPK:lle, joka pääsi rankaisemaan kaksi kertaa tyhjään maaliin.

FC OPA - Zenith 4-0 (1-0)

TPK pelin jälkeen fiilikset joukkueessa olivat lievästi sanottuna masentuneet. Onneksi seuraava peli tuli nopeasti vastaan eikä murheessa päästy rypemään. Valmentaja Heikki Viia korostikin ennen peliä luottoa omaan tekemiseen ja uskallusta pelata.

FC OPA:n peli-ilme oli heti pelin alusta täysin eri kuin TPK pelissä. Joukkue taisteli lujaa kontrolloi hyvin palloa ja pääsi maalintekopaikoille. Lopulta hyvä taistelu ja yritys palkittiin, kun Niko Junkkari tälläsi näyttävästi kulmakuviosta penaltyn yläriman kautta maaliin. Tästä FC OPA sai vielä lisää virtaa ja taistelu kentällä oli mahtavaa katsottavaa. Ensimmäisellä puoliajalla ei enempää maaleja nähty paikoista huolimatta. Myös Zenithillä oli omat hetkensä, mutta maalilla Anttoni Veteläinen oli muuri.

Toiselle puoliajalle OPA tuli samalla peli-ilmeellä kuin ensimmäiselle ja heti alkuun tehtiin ensimmäinen maali. Hienon kuvion päätteeksi päätteeksi pääsi Juha Soronen siirtämään pallon maaliin takatolpalta Sakari Kiljanderin syötöstä. Tämän jälkeen vastustaja pyrki laittamaan toisen vaihteen silmään, mutta tähän pystyttiin vastaamaan hienosti. Vaikka toisella puoliajalla kontrolloituja hyökkäyksiä ei saatu niin paljon, mitä ensimmäisellä oli taistelu kuitenkin riittävää. Lopussa Zenith yritti maalia vielä ilman maalivahti, mutta maaleja tekikin FC OPA ja Sakari Kiljander.

Viikonloppu oli todella kaksijakoinen. Peli TPK:ta vastaan oli huono, mutta Zenithiä vastaan onnistuttiin pelaamaan hieno peli alusta loppuun. Tämä sama peli-ilme, kun pidetään alkaa voittoja tulemaan enemmänkin. FC OPA:n maalilla Veteläinen pelasi loistavat pelit ja varsinkin nolla peli Zenithiä vastaan oli mahtava ja lopulta harvinaista herkkua futsalissa. Ensiviikolla FC OPA matkustaa Jyväskylään pelaamaan LPK:ta vastaan.