EI VIELÄKÄÄN PISTEITÄ

6.11.2016

Joukkueet valmiina.

KP-V Monkulat - FC OPA 7-2 (4-0)

FC OPA kävi tekemässä hukkareissun Kaustiselle, kun Monkulat oli parempi maalein 7-2. Tämän myötä OPA kärsi ensimmäisen tappionsa Kaustisella.

FC OPA:lle pelin alku oli todella vaikea. Vastustaja tuli kovaa päälle ja omaa peliä ei päästy pitkiksi venyneiden välien sekä huonojen syöttöjen kautta pelaamaan. Myös prässi jäi olemattomaksi eikä sillä saatu vaikeutettua Monkuloiden hyökkäyksien rakentelua. Niin siinä sitten kävi, että Monkulat takoivat 4:39-8:38 välisenä aikana 4 maalia. Vasta aikalisän jälkeen OPA pääsi mukaan peliin ja ensimmäisen puoliajan viimeisellä 10 minuutilla saatiin rakennettua useampia maalintekopaikkoja.

Toinen puoliaika alkoi sitten juuri niin kuin se ei olisi saanut alkaa. Vain 28 sekuntia ehdittiin pelata, kun Monkulat tekivät 5-0 maalin. Tästä OPA ei kuitenkaan lannistunut vaan takoi Juha Sorosen ja Juho Sipilän osumilla tilanteeksi 5-2. Näiden maalien jälkeen momentum oli selvästi OPA:lla, mutta kun itse et tee paikoista rankaisee vastustaja lopulta. Lopussa FC OPA yritti vielä ylivoimalla ratkaisua, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta maalia ei syntynyt.

Vaikean pelin lisäksi FC OPA:n jo ennestään pitkään sairaslistaan saadaan 3 pelaajaa lisää. Myös tästä syystä kiri hyytyi, kun vaihdossa ei ollut lopulta enää, kuin yksi pelikykyinen pelaaja. OPA:lla on nyt viikko aikaa nuolla haavat ja laittaa peli kuntoon siten, että viikonlopun tuplapeleissä avataan pistetili. Monkuloita vastaan ei oikein kukaan päässyt omalle normaalille tasolleen ja tästä onkin helppo lähteä parantamaan.