Janne Mäntynenä oli kotijoukkueen paras.
Tässä vaiheessa kaikki näytti vielä hyvältä.
Pasi Hillin avaus.

FC OPA - Mad Max 3-6 (2-2)

Mad Max kävi ryöstämässä pisteet Valkeakoskelle. Vaikka numerot olivat lopussa selvät, oli FC OPA lähellä maalia aivan liian monta kertaa.

Kuuluttajakin saatoi vain todeta useampaan otteeseen, että lähellä kävi. Mutta lähellä ei riitä.

Ottelu alkoi tasaisesti ja kumpikin joukkue pystyi hallitsemaan palloa ja peliä pitkiä aikoja. siitäkin huolimatta, että jo parin minuutin pelin jälkeen vaarallinen parivaljakko Matti Jussila - Mikko Heritty pääsi rankaisemaan parin poikittaissyötön jälkeen. Syötöt avasivat FC OPA:n puolustuksen eikä Pasi Hilli voinut laukausta torjua.

Ennen avausmaalia oli FC OPA:lla parikin maukasta maalintekopaikkaa, mutta ne jäivät hyödyntämättä.

Ainakin kotijoukkueen silmälasien läpi katsottuna ottelu oli lievästi FC OPA:n halilnnassa ja palkinto saatiinkin 11 minuutilla kun Sampo Lastuvirta huudatti yleisöä Heikki Viian syötöstä.

Pelkkä hallinta ja maalipuiden kolistelu ei riitä vaan pallo pitäisi saada verkkoon ja vieläpä sisäpuolelle. Kun tässä ei onnistutuu niin ajassa 19.09 Mad Max rankaisi uudelleen. Sitä iloa ei tosin kestänyt kuin neljä sekuntia aloituksen jälkeen kun peli oli jälleen tasan.

Antti Viitalluoman pieni nosto Joni Aitto-ojalle, jonka vasuri survaisi pallon voimalla verkkoon suoraan volleystä.

Toisella puoliajalla FC OPA:n peli menni hieman järkevän pelaamisen kustannuksella juoksemiseksi ja sehän avaa maalipaikkoja - molemmissa päissä. FC OPA osui ohi ja tolppiin mutta Mad Max teki kaksi maali jakson puolenvälin tietämillä. Kummassakin maalissa oli kotijoukkueen keskittyminen herpaantunut.

Tilanteessa 2-4 FC OPA otti aikalisän ja Riku Säärelä ohjeisti joukkueen pelaamaan viidellä kenttäpelaajalla. Joitakin tilanteita saatiin aikaan mutta myös kaksi pallonmenetystä, joiden lopputulos näkyi vääjäämättömästi tulostaululla.

Loppulukemat sinetöi pelikellon lisäksi Niko Junkkari, joka kauden kolmannella maalillaan kavensi loppunumeroiksi 3-6. Syöttäjänä oli jällkkeen Antti Viitaluoma.

FC OPA:n parhaaana pelaajana palkittiin hynin liikkunnut ja kovasti töitä tehnyt Janne Mäntynenä, jonka kommentti pellin jälkeen oli hieman siistittynä: "Harmittaa oikein paljon!"

Terveiset, jotka saatiin kahdesta ensimmäisestä ottelusta oli omaksuttu osin. Keskittyminen ykkösessä on oltava parempaa kuin kakkosessa. Keskittymisen pitää kestää jokaisessa vaihdossa viimeiseen sekuntiin ja koko pelissä viimeiseen minuuttiin saakka. Jos mokaat, vastustaja rankaisee. Jos vastustaja mokaa, sinun pitää onnistua!

Summa summarun! FC OPA pystyy haastamaan ykkösen joukkueet, kun se pitää omasta pelisuunnitelmasta kiinni. Nyt on pari viikkoa aikaa taas keskittyä harjoittelemaan ja astua entistä vahvempana kotipeleihin 12. ja 13.11. kun vastaan asettuvat urheilutalolla TPK ja Zenith.