JOUKKUE ALKAA OLLA VALMIS

13.10.2016 klo 22:00


FC OPA:n edustusjoukkue valmistautuu iskukykyisenä alkavaan ykköseen.

FC OPA:lla on asettaa futsalin ykköseen iskukykyinen joukkue.

Joukkue on uusiutunut jonkin verran viimekaudesta. Tällä hetkellä viimekauden miehistöstöstä eivät ole mukana Sakari Kiljander ja Mikko Suomela, jotka ainakin jonkun aikaa vetävät henkeä. Hannu Pirinen jatkaa toistaiseksi reservijoukkueessa ja Retu Värrin paluuta odotellaan.

Vain muutos on pysyvää ja uusia pelaajia on tullut mukaan. Toisena pelaajavalmentajana toimivalla Riku Säärellällä on kokemusta niin maajoukkueesta kuin liigasta. Tätä kokemusta ei voi väheksyä. Teemu Vento myös hankkinut kokemusta liigasta. Lisäksi mukaan on tullut kaksi uutta kasvoa. Sampo Lastuvirta ja Janne Mäntynenä. Sampolla on kokemusta jalkapallon ykkösestä.

Siinäpä muutokset. Muutoin mennään edelliskauden miehistöllä, joka tuntee toisensa ja osaa pelata yhteisen peliajatuksen mukaan.

Maalivahtiosasto on luotettava. Pasi Hilli ja Anttoni Veteläinen ovat näyttäneet edelliskaudella ja harjoituspeleissä, että maalivahtipeli on kunnossa.

Puolustuspeli on todistetusti kunnossa. Hallitseva Suomen mestari Sievi teki yhden ja AS Moon yhden pelitilannemaalin. Moonin kaksi erikoistilannemaalia olivat sellaisia, että videolta katsottuna ne vain olivat niin hyviä, että puolustusta on turha syyttää. FC Kemiä vastaan maaleja päästettiin turhan paljon, mutta niistä opittiin.

Hyökkäyspäässä ei harjoitusotteluissa ole juurikaan päästy mellastamaan, mutta potentiaali on edelleen olemassa. Viimeisissä harjoiutuksissa onkin keskitytty maalinteon hiomiseen.

Sarjataso on joukkueelle uusi, Uutena elementtinä ovat myös pitkät matkat. Nämä ovat vain haasteita ja joukkue lähtee luottavaisena viikonlopun peleihin PS Villaa ja Loisketta vastaan. Vastustajat ovat varmaankin rutinoituneita, mutta samanlaista puuroa nekin syövät.

Kotiottelut FC OPA aloittaa lauantaina 22.10.2016 Oulun urheilutalolla, jossa parketille astelee viimekaudella liigassa pelannut Mad Max Hämeenlinnasta.

JOUKKUE ja linkit pelaajakortteihin

1Hilli Pasi
2Aitto-oja Joni
3Kauppinen Kim
5Junkkari Niko
6Viia Heikki
7Strid Juhani
9Mäntynenä Janne
10Säärelä Riku
11Viitaluoma Antti
14Soronen Juha
15Kuronen Sami
16Paltamaa Aleksi
17Sipilä Juho
18Vento Teemu
19Paalanen Jere
20Martikainen Ilkka
21Lastuvirta Sampo
50Veteläinen Anttoni