KENRAALIHARJOITUS RAAHESSA

5.10.2016

Uusi ulkoasu. Maalivahtien pantterinnotkeat torjunnat uusissa asuissa nähdään tuonnempana.

FC OPA päätti kauden valmistavien otteluiden sarjan Raahessa.

FC OPA pelasi Raahessa neljännen harjoitusottelunsa ja jäi tällä kertaa ilman maaleja AS Moonin viedessä voiton lukemin 3-0 (3-0).

Ottelu oli tyypillistä AS Moonin ja FC OPA:n peliä. Tunnetaso oli korkealla ja tilanteita luotiin molempiin päihin. Rehellisyyden nimissä on todettava, että AS Moon oli hallitsevampi osapuoli ja se loi enemmän maalipaikkoja.

Maalinsa AS Moon teki muutaman minuutin aikana ensimmäisen puoliajan lopussa. Kaksi erikoistilannemaalia olivat hyvän harjoittelun tulosta. Kolmas maali oli toki hienon läpisyötön ansiota, mutta myös FC OPA:n puolustusvirhe. Kahden nopean takaiskun jälkeen sinipaidat hyökkäsivät yli-innokkaasti ja varmistus puuttui. Tämä kostautui pallon menetyksen jälkeen.

Omat paikkansa oli toki FC OPA:llakin mutta maalin kehyksiä lähemmäs ei päästy.

FC OPA:n pelissä oli hyviä elementtejä, mutta myös paljon kehitettävää. Ehkä selkeimmät kehittämiskohteet ovat prässin aktiivisuus ja maalinteko. Tekopaikoissa ei ollut Raahessa sitä päättäväisyyttä, jota maalinteossa tarvitaan.

FC OPA:n harjoituskausi futsalin ykköseen on ollut repaleinen vaikka harjoittelu on aloitettu ajoissa ja harjoituksissa on ollut hyvä henki ja kova tekemisen taso. Tähän on ollut syynä poikkeuksellisen runsas loukkaantumisten määrä ja sitkeä syysflunssa.

Neljässä harjoitusottelussa vain yksi pelaaja osallistui kaikkiin tapahtumiin. AS Moonia vastaan pelanneessa kokoonpanossa oli vain neljä pelaajaa, jotka olivat edellisessä pelissäkin mukana.

Toivotaan, että sarja-avauksessa olisivat jo kaikki pelikuntoisia.

Ottelussa esiteltiin myös FC OPA:n uusi peliasu. Tulevalla kaudella FC OPA:n edustusjoukkue pukeutuu Givovan tuotteisiin. Urheilukauppa.eu on toiminut ansiokkaasti yhteistyökumppanina ja mahdollistanut yhtenäisen ulkoasun koko joukkueellee niin otteluissa kuin niiden ulkopuolellakin.