SUOMEN MESTARI KÄVI VIERAILULLA

15.9.2016

Sampo Lastuvirta debytoi FC OPA:ssa.
Sampo Lastuvirta debytoi FC OPA:ssa.

FC OPA:n harjoitusotteluiden sarja sai jatkoa kun hallitseva Suomen mestari Sievi FS kävi viemässä voiton lukemin 0-1 (0-1).

Lähtökohdat ottelulle olivat hieman arveluttavat. FC OPA:n kokoonpanosta putosi viime metreillä kolme pelaajaa sairastumisten ja työesteiden vuoksi. Niinpä joukkue lähti kamppailuun vain kuudella kenttäpelaajalla.

Ottelun alla valmennusjohto painotti pelistä nauttimista ja pelaamista joukkueelle. Näitä tilanteita, joissa vastassa on hallitseva Suomen mestari ja mukana maajoukkuepelaajia, ei tule ihan joka päivä.

Ottelu alkoi juuri niin kuin oli odotettukin ja sellaisena se jatkui loppuun saakka. Sievi piti palloa, jauhoi ja jauhoi, laukoi ja laukoi, mutta sinipaitainen kotijoukkue puolusti nöyrästi, peitti laukauksia, ja pisti itsensä likoon jokaisessa tilanteessa.

Tämän lisäksi FC OPA pystyi pallon riistoihin ja avaamaan niistä nopeita vastaiskuja, jotka kuitenkin jäivät tuloksettomiksi maalien muodossa.

Ainoa varsinainen tilastomerkintä nähtiin ensimmäisen puoliajan puolessa välissä kun FC OPA:n puolustus hetkeksi herpaantui ja Sievi pääsi pelaamaan pallon Jarmo Junnolle, joka siirsi pallon Nikola Ercegille. Tätä vastapalloa ei hyvin maalissa pelannut Anttoni Veteläinen pystynyt torjumaan.

Ottelussa FC OPA:n riveissä oli uusi tuttavuus futsal-kentillä eli Sampo Lastuvirta. Sampo on toki tuttu jalkapallon parista AC Kajaanin riveissä. Ottelun perusteella FC OPA on saanut hyvän vahvistuksen riveihinsä.

TILASTOT

15.9.2016, Urheilutalo, harjoitus, 2*30 min juokseva

FC OPA - Sievi FS 0-1 (0-1)

16.15 0-1 Nikola Erceg (Jarmo Junno)

Yleisöä 21

Erotuomarit: Riku Haataja, Jori-Pekka Rautava

KOKOONPANO

Kauppinen Kim
Lastuvirta Sampo
Martikainen Ilkka
Paltamaa Aleksi (c)
Säärelä Riku
Veteläinen Anttoni (mv)
Viia Heikki