FC OPA:lla on kaksi hyvää maalivahti: Pasi Hilli ja...
...Anttoni Veteläinen.
Aikalisä
Aikalisä

FC OPA jatkoi harjoitusotteluiden sarjaa kohtaamalla kovan vastustajan liigasta. FC Kemi tuli nuorekkaalla ja hyvin harjoitelleella joukkueella urheilutalolle ja näytti liigapalloilun vauhtia.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen vaikka ehkä FC Kemi hallitsi tilanteita hienokseltaan.

FC OPA:n teemana oli puolustuspelin kehittäminen. Se onnistui varsin hyvin vaikka muutama nukahdus tuli. Näiden lukumäärän voi laske maaleista (3).

Ensimmäisellä 10-minuuttisella FC Kemi rankaisi kahdesti Harri Kurkelan ollessa mukana molemmissa maaleissa. Toisella 10-minuuttisella ote oli FC OPA:lla ja joukkue kavensikin pelin vapaapotkukuvion päätteeksi. Kuvio oli sovittu ja toimi kuin se kuuluisa junan vessa. Viimeistelyn teki Juhani Strid.

Tätä ennen FC Kemi oli ottanut kolme kumuloituvaa virhettä 1½ minuutissa ja otti seuraavat kolme neljässä minuutissa. Niinpä mentiin 10 metrin pilkulle, josta Heikki Viia upotti tasoituksen.

Seuraava uinahdus tuli melkein puoliajan lopussa ja tauolle mentiin lukemissa 2-3.

Toinen puoliaika alkoi kolmen minuutin jälkeen tulleella Kemin maalilla, jonka jälkeen FC OPA otti viisi virhettä seitsemässä minuutissa. Tämän jälkeen joukkue joutui ottamaan varman päälle ja ote siirtyi vanhvasti vieraille. Kuudes virhe tuli sitten 35 minuutin jälkeen ja Harri Kurkela lisäsi pilkulta FC Kemin johtoa.

Loppu oli kosmetiikkaa vaikka FC OPA otti viiden kenttäpelaajan käyttöön. Tuloksena oli maaleja tyhjään maaliin.

FC Kemi pelasi nopeaa peliä ja heillä oli 10 kenttäpelaajaa. Tämä alkoi näkyä toisella puoliajalla kun FC OPA pelasi ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana näin nopeaa joukkuetta vastaan  ja vieläpä 8:lla kenttäpelaajalla.

Pelin rakentelua ja prässin purkua saatiin harjoiteltua. Kova prässi ei aiheuttanut paniikkia vaan pallo pystyttiin pelaamaan järkevällä tavalla tilanteeseen sopivasti.