HARJOITUSKAUSI ALKAA

7.8.2016

Ihan kaikki eivät mahtuneet pelaavaan kokoonpanoon.
Ihan kaikki eivät mahtuneet pelaavaan kokoonpanoon.

Syksyn harjoituskausi alkaa maanantaina 8.8.2016.

Futsalpelaajien kesälomakausi alkaa olla takana ja kilpailukausi lähestyy.

Harjoittelussa pelin avaa edustusjoukkue, joka aloittaa harjoittelun Oulun urheilutalolla vakiovuoroilla maanantaisin ja torstaisin. Salivuoro alkaa kumpanakin päivänä klo 20.15 mutta lämmittelyyn mennään joko ulos tai sisälle jo klo 20.00 alkaen. Ulko- tai sisäharjoittelu riippuu säätilasta ja vähän siitä kenellä on edellinen harjoitusvuoro. Lisäksi ohjelmassa on muita harjoitusvuoroja, joista ilmoitetaan joukkueen nimenhuudossa.

Tervetuloa vanhat ja uudet pelaajat.

MetroStarsin harjoitusvuoro on tulevalla kaudella palolaitoksen salissa tiistaisin klo 21.00-22.00. Olosuhteet eivät ole parhaat mahdolliset, sillä aika on myöhäinen ja salista puuttuvat maalit. Parempaakaan ei ole nyt tarjolla, joten tähän on tyydyttävä.

MetroStars aloittaa harjoittelun erikseen ilmoitettavan ajankohtana.

RetroStars aloitta aharjoittelun 28.8.2016, jolloin Pohjankartanon vuorot alkavat. Retrolle harjoituspaikka on tuttu, mutta aika muuttuu hivenen totutusta. Tulevalla kaudella Retro harjoittelee sunnuntaisin klo 19.30-20.30.

Sokerina pohjalla harjoitusvuorojen suhteen on tietysti lounassähly kasarmin salissa, jossa ensimmäinen koitos on keskiviikkona 10.10.2016 klo 11.00-12.00.

FC OPA:ssa on siis edellä esitetystäkin päätellen runsaasti toimintaa. Futsalryhmiä on kolme ja harrastesählyssä toimii yksi ryhmä. Pelaajamäärä on yhteensä noin 70.