FC OPA AVAA HARJOITUSPELIKAUDEN

23.1.2009

Kolmisen viikkoa pallotreenejä vetänyt FC OPA avaa pelikautensa huomenna. Ouluun saapuu vieraaksi vielä kotimaisin voimin liikkeellä oleva Kajaanin Haka, joka tiettävästi tosissaan hakee paluuta Kakkoseen kahden pettymykseen päättyneen sarjakauden jälkeen. FC OPA - KajHa alkaa Heinäpään palloiluhallissa n. klo 13:15.

Huominen ottelu ei antane lähellekään täydellistä kuvaa, missä iskussa osapuolet ovat kesällä. KajHa:n saranapelaajiksi kaavaillut ulkomaalaiset saapuvat kokkolalaislähtöisen Rauno Lesosen komentoon vasta myöhemmin keväällä.

FC OPA:nkin korttipakkaa vasta sekoitellaan ja poikkeuksellisen myöhään aloitettu palloharjoittelu ei voi olla näkymättä ensimmäisen pelin otteissa. Todellinen osaaminen on puntarissa viikkoa myöhemmin, kun vastaan asettuu AC Oulu.

Harjoitusottelu on myös KajHa:lle kauden ensimmäinen. KajHa näyttää kotisivujensa perusteella hakevan nousuiskua tasokkaista vastustajista. Sen seitsemästä jo sovitusta ottelusta vain kaksi on oman sarjalaista vastaan (OLS Akatemia) ja loput vastustajat tulevat Kakkosesta.

KajHa:n ylempisarjalaisten vastustajien joukossa on FC OPA, jota vastaan se pelaa kahdesti. Uusintaottelu on vuorossa harjoituskauden loppupuolella. KajHa tekee visiitin Heinäpään aroille la 28. maaliskuuta.