PALUUMUUTTAJA LIIGASTA

16.1.2009


FC OPA saa riveihinsä myös toisen liigakokemusta omaavan pelaajan. FC Hakassa viimeiset kaksi kautta palloillut Janne Mahlakaarto on tehnyt FC OPA:n kanssa vuoden mittaisen sopimuksen, joka pitää sisällään option siirtyä ylemmälle sarjatasolle kesken kauden.

FC Hakan lisäksi Mahlakaarto on pelannut Veikkausliigaa KuPS:ssa ja RoPS:ssa. Yhteensä 27-vuotias pelimies on tahkonnut neljän kauden aikana liigaa 74 ottelua, joissa on syntynyt 7 maalia. Mahlakaarto on pelannut Ykköstä AC Oulussa ja Tervareissa 109 ottelun ja 14 maalin verran.

Linkki maailmalle: Williams siirtyy Vietnamiin

FC OPA:n hyvät suhteet ovat poikineet jälleen yhden uuden näyttöpaikan maailmalla. Kesken viime kauden mukaan tullut nigerialainen kärkipelaaja Olajide Williams on tehnyt sopimuksen Vietnamin pääsarjassa pelaavan Thanh Hoan kanssa.

Keskikentällä pelannut Alex Arinze puolestaan testauttaa itseään virolaisessa seurassa. Aiemmin tänä talvena Papa Niang siirtyi FF Jaroon ja FC OPA:n Suomeen tuoma Dominic Chatto siirtyi mestarista FC Interistä Ruotsin sarjoihin BK Häckeniin.