Alku näytti hyvältä...
Heikki Viia teki kaksi maalia...
Mikko Suomela syötti kolme maalia...
... mutta se ei riittänyt!

FC OPA ja KP-V Monkulat ratkaisivat ykkösen paikan hurjassa taistelussa, jonka Monkulat vei lopulta vierasmaalisäännön perusteella 30 sekuntia ennen peliajan umpeutumista.

Nyt on opalaisittain tyhjä olo. Heikko ensimmäinen puoliaika, loistava nousu toisella puoliajalla kiinni nousupaikkaan ja raastava päätös pelille 30 sekuntia ennen loppua.

Monkulat tuli peliin hurjan latautuneina ja FC OPA ei saanut koko puoliajalla omasta pelistä kunnolla kiinni. Passiivinen kotijoukkue päästi vierailijat 1-4 johtoon ja kiinni jatkopaikkaan.

Toinen puoliaika oli sitten tutumpaa opalaista peliä. Vaikka Monkulat meni jopa 1-5 johtoon oli sinipaitojen peli parempaa. Maalipaikkoja ja  maaleja alkoi syntyä.

Juha Soronen, Heikki Viia ja lopulta Ilkka Martikainen veivät joukkueen yhteismaaleissa johtoon. Se ei kuitenkaan riittänyt vaan Monkulat pelasi lopun pelistä viidellä kenttäpelaajalla ja lopulta Tuomas Puronaho vei Kaustisen joukkueen vierasmaalisäännöllä ykköseen ajassa 39.30.

Positiivinen asia pelissä oli yleisömäärä, joka on FC OPA:n ennätys. Katsojia oli 185 ja meteli sen mukainen.

FC OPA pelasi hienon kauden mutta ei saavuttanut tavoittelemaansa.

Kiitos kaudesta joukkueelle, valmennukselle, huollolle ja muille toimihenkilöille ja erityisesti yleisölle, Olette hienoja ihmisiä.

Ensi kaudella lähdetään valmiimpina ja parempina uuteen taisteluun.

VIDEO ja KUVAT

TILASTOT

Su 13.3.2016 Oulun urheilutalo, karsinta ykköseen
FC OPA - KP-V Monkulat 4-6 (1-4)

00.35 1-0 Heikki Viia (Mikko Suomela)
03.37 1-1 Tuomas Puronaho (Sami Harjupatana)
6’ kelt Antti Viitaluoma
06.24 1-2 Jarkko Ojala rp 6m
07.24 1-3 Niko Korhonen (Jarkko Ojala)
11’ Jeferson Pires
11.10 1-4 Jussi Mikkola
20.23 1-5 Henri Kuorikoski (Jarkko Ojala)
22.48 2-5 Juha Soronen (Ilkka Martikainen)
27’ kelt Sakari Kiljander
30’ kelt Juho Koivukangas
30.22 3-5 Heikki Viia (Mikko Suomela)
36’ kelt Mikko Suomela
36.13 4-5 Ilkka Martikainen (Mikko Suomela)
39.30 4-6 Tuomas Puronaho